georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 η οποια διαχειριση δισκων ειναι που?και οταν λες να ορισω γραμμα??? στο εικονίδιο του υπολογιστή πατάς δεξί κλικ , > διαχείριση > και τέρμα κάτω αριστερά(το προτελευταιο) σου βγάζει διαχείριση δίσκων. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ο FX έχει και AVX, FM4, XOP και AES (ο Phenom II δεν έχει) και σε εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν θα είναι ακόμα ποιο γρήγορος.
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 στο εικονίδιο του υπολογιστή πατάς δεξί κλικ , > διαχείριση > και τέρμα κάτω αριστερά(το προτελευταιο) σου βγάζει διαχείριση δίσκων. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ο FX έχει και AVX, FM4, XOP και AES (ο Phenom II δεν έχει) και σε εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν θα είναι ακόμα ποιο γρήγορος. ωραια το παταω και τον βρησκω τον δισκο μετα πως θα ορισω γραμμα?παταω δεξι κλικ πανω του και μου βγαζει μονο new simple volume k properties.. πανω του και μου βγαζει μονο new simple volume k properties..
georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ωραια το παταω και τον βρησκω τον δισκο μετα πως θα ορισω γραμμα?παταω δεξι κλικ πανω του και μου βγαζει μονο new simple volume k properties.. πανω του και μου βγαζει μονο new simple volume k properties.. σου βγάζει "new simple volume" γιατί δεν έχει διαμορφωθεί. πάτα κανονικά new simple volume για να το δημιουργήσεις. >να μας πεις και όταν το δουλέψεις λίγο το pc πως σου φαίνεται το cpu από ταχύτητα.
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 σου βγάζει "new simple volume" γιατί δεν έχει διαμορφωθεί. πάτα κανονικά new simple volume για να το δημιουργήσεις. >να μας πεις και όταν το δουλέψεις λίγο το pc πως σου φαίνεται το cpu από ταχύτητα. δουλεψε...απλα χιλια ευχαριστω...μιας και σε βρηκα διαθεσιμο μηπως ξερεις πως ανεβαζω τα ρολογια στην καρτα γραφικων?μου ειχαν πει απο το catalyst control cente αλλα δεν εχω ιδεα που ειναι...
georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δουλεψε...απλα χιλια ευχαριστω...μιας και σε βρηκα διαθεσιμο μηπως ξερεις πως ανεβαζω τα ρολογια στην καρτα γραφικων?μου ειχαν πει απο το catalyst control cente αλλα δεν εχω ιδεα που ειναι... τπτ . γτ θέλεις να ανεβάσεις τα ρολόγια της κάρτας σου ?, τα ρολόγια όταν η κάρτα είναι σε idle κατάσταση είναι χαμηλά για να πάφτει η κατανάλωση ρεύματος και για χαμηλότερη θερμοκρασία, όταν είναι σε load,δεις πχ. εάν hd video ή παίζεις κάποιο game ,τότε ανεβαίνουν. >αυτό ήθελες από ότι κατάλαβα, και όχι να κάνεις overclock , σωστά ?
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 τπτ . γτ θέλεις να ανεβάσεις τα ρολόγια της κάρτας σου ?, τα ρολόγια όταν η κάρτα είναι σε idle κατάσταση είναι χαμηλά για να πάφτει η κατανάλωση ρεύματος και για χαμηλότερη θερμοκρασία, όταν είναι σε load,δεις πχ. εάν hd video ή παίζεις κάποιο game ,τότε ανεβαίνουν. >αυτό ήθελες από ότι κατάλαβα, και όχι να κάνεις overclock , σωστά ? ναι οταν διαλεξα καρτα γραφικων ημουν αναμεσα στην saphire vapor-x 6770 η οποια ειχει 125 ευρω και 860Mhz η msi 6770 ειχε 100 ευρω και 800Mhz οποτε μου προτειναν εδω μεσα να αγορασω την msi και απλα να ανεβασω λιγο τα ρολογια..για αυτο ρωταω και πως ανεβαινουν..
georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ναι οταν διαλεξα καρτα γραφικων ημουν αναμεσα στην saphire vapor-x 6770 η οποια ειχει 125 ευρω και 860Mhz η msi 6770 ειχε 100 ευρω και 800Mhz οποτε μου προτειναν εδω μεσα να αγορασω την msi και απλα να ανεβασω λιγο τα ρολογια..για αυτο ρωταω και πως ανεβαινουν.. δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας "amd vision engine control center" > "επιδώσεις" > "στοιχεία ελέγχου ρολογιού"> "graphics overdrive"> επιλέγεις το "ενεργοποιήση του amd overdrive" και χειορκίνητα βάζεις το πρώτο στο 860 ,> "δοκιμή προσαρμοσμένων ρολογιών" , εφαρμογή και είσαι έτοιμος.
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας "amd vision engine control center" > "επιδώσεις" > "στοιχεία ελέγχου ρολογιού"> "graphics overdrive"> επιλέγεις το "ενεργοποιήση του amd overdrive" και χειορκίνητα βάζεις το πρώτο στο 860 ,> "δοκιμή προσαρμοσμένων ρολογιών" , εφαρμογή και είσαι έτοιμος. απλα σε ευχαριστω και παλι.....κατατοπιστικοτατος....ειδα οτι φτανει μεχρι 960...ενημερωτικα αν το παει κανεις στα 960 το μονο που μπορει να γινει ειναι να ανεβασει θερμοκρασια η υπαρχει κινδυνος και να καει η καρτα γραφικων..
georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 απλα σε ευχαριστω και παλι.....κατατοπιστικοτατος....ειδα οτι φτανει μεχρι 960...ενημερωτικα αν το παει κανεις στα 960 το μονο που μπορει να γινει ειναι να ανεβασει θερμοκρασια η υπαρχει κινδυνος και να καει η καρτα γραφικων.. δεν θα είναι σταθερή η κάρτα ,.. θέλει να ανεβάσεις κ το ρεύμα του πυρήνα για να είναι σταθερή σε αρκετά μεγάλη συχνότητα, γεγονός που συνεπάγεται μεγαλύτερες θερμοκρασίες ,που θα χωρίς αλλαγή της ψήκτρας της κάρτας θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες . >εκεί στα 860 μείνε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δεν θα είναι σταθερή η κάρτα ,.. θέλει να ανεβάσεις κ το ρεύμα του πυρήνα για να είναι σταθερή σε αρκετά μεγάλη συχνότητα, γεγονός που συνεπάγεται μεγαλύτερες θερμοκρασίες ,που θα χωρίς αλλαγή της ψήκτρας της κάρτας θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες . >εκεί στα 860 μείνε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! καταλαβα στα 860 σταθερα....και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες σου Υ.Γ κατεβαζω ηδη καποια παιχνιδια για να δοκιμασω τον υπολογιστη καθως και σχετικα βαριες εφαρμογες οπως το autocad θα σε ενημερωσω πως θα πηγαινει απο ταχυτητα..
georger_volos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 καταλαβα στα 860 σταθερα....και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες σου Υ.Γ κατεβαζω ηδη καποια παιχνιδια για να δοκιμασω τον υπολογιστη καθως και σχετικα βαριες εφαρμογες οπως το autocad θα σε ενημερωσω πως θα πηγαινει απο ταχυτητα.. οκ ,περιμένουμε εντυπώσεις, αν κ χρειάζεται ένας ssd γιατί αλλιώς σε κρατάει πίσω (σε ταχύτητα) ο σκληρός δίσκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα