stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 παιδια μιας και ειναι καινουριο δεν ειναι λογικο εν μερει να υπαρχει μια δυσπιστια προς του επεξεργαστες και αυτο δεν το λεω επειδη τον αγορασα μιας και δεν αλλαζει...καθε τι θελει ενα μεταβατικο σταδειο για να αποδωσει τα μεγιστα αλλες φορες επειδη ισως ειναι καινουριο δεν υπαρχει το καταλληλο περιβαλλον χωρις αυτο να αποτελει δικαιολογια...απλα θεωρω οτι στο μελλον ισως με καταλληλα updates κλπ και εφοσον ειναι δυνατον να πραγματα να αλλαξουν τελειως...αποψη μου παντα Να βελτιωθουν ελαχιστα ναι... να αλλαξουν τελειως αποκλειεται... ειδικα απο την στιγμη που το software αρνηται εδω και αρκετα χρονια να ακολουθησει την εξέλιξη του hardware!
harris19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Να βελτιωθουν ελαχιστα ναι... να αλλαξουν τελειως αποκλειεται... ειδικα απο την στιγμη που το software αρνηται εδω και αρκετα χρονια να ακολουθησει την εξέλιξη του hardware! πραγματικα μου εχεις στοιχειωσει την μερα!!!!!!!θα κοιμαμαι και θα βλεπω στον υπνο μου τα σχολια σου.. :P
georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ~παιδιά μν τα τραγικοποιείται τα πράγματα. >είναι μια καινούργια εντελώς αρχιτεκτονική και θα δείξει τι μπορεί να κάνει στο μέλλον,κ το πιο σύντομο που μπορεί να γίνει αυτό είναι τα windows 8 και αν(δυστυχώς). >όποιος θυμάται καλά όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι 6πύρινοι phenom όλοι λέγαν ότι δεν αποδίδουν σε σχέση με τους intel και τώρα ο παππούς 1100T παίζει στα ίσια τους ι5 2500.
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ~παιδιά μν τα τραγικοποιείται τα πράγματα. >είναι μια καινούργια εντελώς αρχιτεκτονική και θα δείξει τι μπορεί να κάνει στο μέλλον,κ το πιο σύντομο που μπορεί να γίνει αυτό είναι τα windows 8 και αν(δυστυχώς). >όποιος θυμάται καλά όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι 6πύρινοι phenom όλοι λέγαν ότι δεν αποδίδουν σε σχέση με τους intel και τώρα ο παππούς 1100T παίζει στα ίσια τους ι5 2500. απλα σε ευχαριστω!!!
georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 απλα σε ευχαριστω!!! μν σκας με το κάθε τι που μπορεί να ακους από τον καθένα μας εδώ μέσα κ οπουδήποτε αλλού γενικά,.. έχουμε αρρωστήσει πλέον με τα pc και όλοι θέλουμε τα "τέρατα" κ στην τελική οι περισσότεροι δεν τα αξιοποιούν., έκανες την επιλογή σου ,καλή ή κακή εσύ θα το κρίνεις όταν το έχεις το σύστημα στα χέρια σου.. και το δεις αν σε καλύπτει ή όχι, που σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος. + και με βάση τη λογική πάντα , δεν νομίζω να είναι χαζή η amd και να βγάζει ένα καινούργιο προιόν ,βλέπε fx 4100 και να είναι κατώτερο από το δικό της αντίστοιχο παλιο προιόν ,βλεπε phenom 955. τα benchmarκs μπορεί να δείχνουν ότι στην παρούσα φάση ο 955 είναι καλύτερος απο τον fx 4100, αλλά στον μέλλον όταν το λογισμικό ακολουθήσει την εξέλιξη του hardware τα πράγματα θα αλλάξουν.
iceblade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα ο FX4100 δεν είναι μια καλή επιλογή, θα είναι σε επιδόσεις κοντά σε ένα 3πύρηνο CPU. Αν δεν τρέχεις βαριές εφαρμογές δεν υπάρχει στην πράξη κάτι σήμερα που δε μπορείς να κάνεις με αυτό το CPU. Εντελώς φιλικά, στο μέλλον πρώτα ρωτάμε και ρίχνουμε μια ματιά στα forum πριν παραγγείλουμε κάτι. + και με βάση τη λογική πάντα , δεν νομίζω να είναι χαζή η amd και να βγάζει ένα καινούργιο προιόν ,βλέπε fx 4100 και να είναι κατώτερο από το δικό της αντίστοιχο παλιο προιόν ,βλεπε phenom 955. Δεν είναι χαζή απλά είναι συνδυασμός πανηλιθιότητας (βγάζω σειρά CPU με λιγότερο VFM από CPU που έβγαλα πρίν από 1+ χρόνο) και αλητείας (αποσύρω όλα τα CPU μου τώρα, τα οποία είχαν καλύτερο value, ώστε να πληρώσει ο κόσμος τη βλακεία μου και όχι εγώ)
georger_volos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ο καιρός θα δείξει αν τελικά αξίζουν ή όχι.
stm00192 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ο καιρός θα δείξει αν τελικά αξίζουν ή όχι. Επιδή ο καιρός δεν προκειται να δείξει τπτ για αυτο η AMD τρεχει και δεν φτανει τωρα για να βγάλει καινουργιο rev. μπας και ξανανεβει στα ματια του κοσμου!! Το έχω ξανα πει από τους fx θα άξιζαν μόνο οι 8150 , 8120 αν κοστιζαν καμια 60αρια ευρουλακια κατω!! Ο 4100 αν κοστιζε γυρω στα 60 - 70Ε τοτε ναι θα μπορουσε να τον πει κανεις καλη αγορα!!! Απλα έυχομαι και ελπιζω οι τωρινες τιμες να ισχυσουν μονο μεχρι να ξεστοκαρουν εντελως τους phenom... αλλιως καηκε η AMD, τουλαχιστον οσο αφορα τον τομέα των επεξεργαστών για desktop συστηματα!
skipper+ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν επειδή βλέπω ότι έχεις προβληματιστεί. Ο FX-4100 παίζει στο πεδίο -βάσει τιμολόγησης- των Deneb, ενώ ταυτόχρονα είναι μια cpu αξίας επιπέδου (more or less) i3 όντας υποδεέστερος της σειράς των Deneb. Η πιο value for money και έξυπνη αγορά σε αυτό το επίπεδο είναι -μακράν- ο 955. Δεν σου λέω ότι ο FX-4100 είναι κακός επεξεργαστής αλλά δεν ήταν η βέλτιστη λύση στα χέρια σου. @stm Η σειρά των FX δεν είναι αυτό που όλοι περιμέναμε δεν θα διαφωνήσω, αλλά δεν είναι κακές cpus. H τιμολόγηση θα έρθει στα "ίσια" της όταν με το καλό/κακό βγουν οι Phenom ΙΙ από την αγορά, η οποία όμως είναι εκεί που είναι αυτή τη στιγμή με βάση την τιμολογιακή τοποθέτηση των Sandy από πλευράς Intel. O FX-4100 κοστίζει όσο και ο i3-2100, ο FX-8120 λόγω του i5-2500 κπλ.
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 για να ξεκαθαρισω κατι...ολα τα κομματια του υπολογιστη τα διαλεξα με την βοηθεια των παιδιων στο forum και συμφωνα με τις αναγκες που εγω ειχα πει...στην αρχη ειχα επιλεξει τον 955 για αγορα οταν ομως πηγα να τον παραγγειλω δεν ηταν διαθεσιμος και μιας και ολοι μου ειχαν προτεινει και τον 640 ειπα να παω στον 640...λιγο πριν την αγορα ομως και ξερωντας οτι εχω αγορασει και μητρικη am3+ ειπα για 20 ευρω ειναι αμαρτια..στην τελικη δεν γινεται να ειναι χειροτερος απο τον 640 μιας κ ειχα διαβασει οτι ειναι καπου στα επιπεδα του 955..οποτε τον διαλεξα...αν μου ειχαν προτεινει η πιθανον το ειχα ψαξει καλυτερα τοσο για τον fx 4100 οσο και για τον 960τ ισως να εκανα διαφορετικη επιλογη...τεσπα τον υπολογιστη δεν το θελω του για overclocking(Η αποδοση για να τον καψω κανοντας overclocking ειναι 1,15) ουτε για πολυ βαριες εφαρμογες...για παιχνιδια τον θελω ταινιες και εργασιες... stdm ευτυχως δεν σε ειδα στον υπνο μου να με επικρινεις.. :P :P :P :P :P
skipper+ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Εγώ σου είπα... οι FX γενικά δεν είναι κακή σειρά επεξεργαστών αν την δεις στο σύνολο της. Απλά έμεινε πίσω και από τον άμεσο αλλά και τον έμμεσο ανταγωνισμό. ΔΕΝ είναι καλύτεροι των Sandy σε απόδοση και σαφώς δεν κερδίζουν την πιο value σειρά των τελευταίων ετών (Phenom II) σε κόστος/ απόδοση. Απλά με το φτωχό μου το το μυαλό λέω ότι με +40ευρώ μπορούσες να πάρεις έναν (άπαιχτο) 1090T.
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 το πρωι μου εφεραν τον υπολογιστη αντι για την δευτερα που μου ειχαν πει..απο θεμα εξυπηρετησης παντως δεν εχω κανενα προβλημα.... skiper συμφωνο οτι με ενα 40ευρω επαιρνα σιγουρα καλυτερο επεξεργαστη(εδω και με 5 ευρω επαιρνα καλυτερο) αλλα ξερεις τι γινεται 40 ευρω στο 40 ευρω βγαινει πολυ παραπανω..εδω να φανταστεις η τιμη του υπολογιστη την προηγουμενη εβδομαδα μου ειχε βγει 40 ευρω λιγοτερα απο τον σκληρο μονο και μονο...και δυστηχως επειδη τοτε δεν ειχα την δυνατοτητα να τον παραγγειλω πληρωσα 40 ευρω παραπανω...που ακουστηκε 79 ευρω για 500gb σκληρο..ελεος... επισης μπορειται να μου πειτε που ειναι catalyst control center ωστε να ανεβασω τα ρολογια της καρτας γραφικων???? και πρωτου μου απαντησετε παραπανω..λιγο τα φωτα σας την βοηθειας σας κλπ.. οταν εκανα εγκατασταση των windows μου εμφανισε που θελω να κανω την αποθηκευση των windows..επειδη ομως εκει μου εμφανιζε τον σκληρο ο οποιος δεν ηταν χωρισμενος πατησα να δημιουργησω ενα καινουριο χωριτικοτητας 150 gb..δηλαδη τους χωρισα τον ενα 150 gb και τον αλλο 350 gb..το θεμα ειναι οτι τωρα που εγινε η εγκατασταση μου εμφανιζει μονο τον 150gb....τι εγινε και πως το διορθωνω!!!!βοηθεια..
moldovan20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 οταν εκανα εγκατασταση των windows μου εμφανισε που θελω να κανω την αποθηκευση των windows..επειδη ομως εκει μου εμφανιζε τον σκληρο ο οποιος δεν ηταν χωρισμενος πατησα να δημιουργησω ενα καινουριο χωριτικοτητας 150 gb..δηλαδη τους χωρισα τον ενα 150 gb και τον αλλο 350 gb..το θεμα ειναι οτι τωρα που εγινε η εγκατασταση μου εμφανιζει μονο τον 150gb....τι εγινε και πως το διορθωνω!!!!βοηθεια.. Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων και όρισε του γράμμα .
harris19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων και όρισε του γράμμα . η οποια διαχειριση δισκων ειναι που?και οταν λες να ορισω γραμμα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα