stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Υ.Γ2 σιγουρα αν επερνα τον 960τ δεν θα ηξερα πως να τον κανω turbo η να ξεκλειδωσω επιπλεον πυρηνες..οποτε μαλλον την γλυτωσατε γιατι παιζει να ανεβαζα καθε 1 ωρα ενα καινουριο thread για το πως γινεται.. Το turbo λειτουργει αυτόματα δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσύ. Το ξεκλείδωμα γινετε μονο κανοντα μια επιλογη enable απο το bios! Και αν είσαι τυχερος δουλέυει αν οχι απλα κανεις disable!
harris19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Το turbo λειτουργει αυτόματα δεν χρειαζεται να κανεις κατι εσύ. Το ξεκλείδωμα γινετε μονο κανοντα μια επιλογη enable απο το bios! Και αν είσαι τυχερος δουλέυει αν οχι απλα κανεις disable! σιγουρα εχεις βαλει σκοπο να μου φτασεις την ψυχολογια πατο..σιγουρα :P
Daredevil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ε τουλάχιστον όταν πέσει η τιμή του 8150 θα μπορείς να κάνεις ένα καλό update.....
harris19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ε τουλάχιστον όταν πέσει η τιμή του 8150 θα μπορείς να κάνεις ένα καλό update..... Οριστε να και ενα καλο...thx daredevil..
stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 ε τουλάχιστον όταν πέσει η τιμή του 8150 θα μπορείς να κάνεις ένα καλό update..... μα και τον 960Τ να επερνε θα μπορουσε να παει στον 8150... η μητρική η ίδια θα ήταν!!
Daredevil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μα και τον 960Τ να επερνε θα μπορουσε να παει στον 8150... η μητρική η ίδια θα ήταν!! ναι το ξέρω αλλά είπα να τον ανεβάσω λίγο Πες τους να τον αλλάξουν αν αρχήσουν τα μα μου πές ότι δεν το θές το pc και ζήτα τα λεφτά σου πίσω. Αν και πάλι αρχήσουν πές ότι θα πας με το ΙΝΚΑ να τα πάρεις
Thanos1972 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τι εγινε τελικα με αυτους?τον εστησαν τον υπολογιστη η ακομα παιδεύονται?γιατι λογικα εαν το επιασαν τοσο ζεστα να τον στησουν θα ειναι ετοιμος μεχρι τωρα.<--Αυτο οσον αφορα τον λογο που σου ειπαν οτι δεν γινεται η αλλαγη. Πες τους να σου τον αλλαξουν.Μην πας με υφος 5χρονου που ζηταει καραμελες απο το περιπτερο.
harris19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τι εγινε τελικα με αυτους?τον εστησαν τον υπολογιστη η ακομα παιδεύονται?γιατι λογικα εαν το επιασαν τοσο ζεστα να τον στησουν θα ειναι ετοιμος μεχρι τωρα.<--Αυτο οσον αφορα τον λογο που σου ειπαν οτι δεν γινεται η αλλαγη. Πες τους να σου τον αλλαξουν.Μην πας με υφος 5χρονου που ζηταει καραμελες απο το περιπτερο. μιλησα το πρωι με το πλαισιο και ειπα να μου αλλαξουν τον επεξεργαστη!αφου περασε λιγη ωρα με πηραν και μου ειπαν οτι ο υπολογιστης ειχε ξεκινισει να φτιαχνεται και οτι αν εκαναν παραγγελιες στην κρητη το σαββατο θα τον ειχα αλλα επειδη δεν κανουν θα τον εχω την δευτερα το πρωι... επισης επειδη η αγορα εγινε μεσω πιστωτικης θα επρεπε να γινει συνολικη ακυρωση και ξανα παραγγελια μιας και ειχε γινει ηδη η χρεωση... κριμα παντως...και κατι αλλο μα τοσο κακα ειναι τα πραγματα με τον fx4100?δεν υπαρχει περιπτωση για βελτιωση με καποιο update η κατι τετοιο(φαινεται οτι ειμαι ασχετος ε??)ενα θετικο δεν εχει ο fx 4100 μονο αρνητικα??ετοιμος ειμαι να ξενερωσω... :P
stm00192 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Θα στο θεσω οσο πιο χαλαρα μπορώ!! Ειναι σαν να πήρες διπύρηνο (μονο με διπυρηνου επιδόσεις μπορει να συγκριθεί ο 4100) σε τιμή που θα έπερνες τετραπύρηνο!! Οπως καταλαβαίνεις δεν σε λυπαμαι καθόλου!! Σε χτυπάω αλύπητα :P
harris19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Θα στο θεσω οσο πιο χαλαρα μπορώ!! Ειναι σαν να πήρες διπύρηνο (μονο με διπυρηνου επιδόσεις μπορει να συγκριθεί ο 4100) σε τιμή που θα έπερνες τετραπύρηνο!! Οπως καταλαβαίνεις δεν σε λυπαμαι καθόλου!! Σε χτυπάω αλύπητα :P μα το θεω δειξε λιγο ελεος λιγο αλλιως με βλεπω αυριο να παιρνω πλαισιο και να τους απειλω οτι θα τους βαλω βομβα αν δεν μου αλλαξουν τον επεξεργαστη... :P μα σοβαρα ενα ενα θετικο δεν εχει????ενα...δεν ζηταω πολλα!!!!!!!!!!!
Daredevil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 είναι δικαίωμα σου σαν καταναλωτής να γυρίσεις κάτι πίσω μέσα σε 10-16 μέρες, οπότε ζήτα την αλλαγή ότι και να σου πουν.
harris19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 είναι δικαίωμα σου σαν καταναλωτής να γυρίσεις κάτι πίσω μέσα σε 10-16 μέρες, οπότε ζήτα την αλλαγή ότι και να σου πουν. επιστροφη σε συνθεση??θα πρεπει να στειλω ολο τον υπολογιστη παλι πισω μιας και ειμαι κρητη και επιπλεον θα πρεπει να πληρωσω λογικα μεταφορικα πηγαινε ελα και αν δεχτουν φυσικα την επιστροφη...απελπισια.... λοιπον ξεκιναω οποιος λεει θετικα για τον fx 4100 θα παιρνει και απο 10 ευρω...
Thanos1972 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ειναι καινουργιο socket.ενταξει,δεν ειναι κακος ο επεξεργαστης.
harris19 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ειναι καινουργιο socket.ενταξει,δεν ειναι κακος ο επεξεργαστης. παιδια μιας και ειναι καινουριο δεν ειναι λογικο εν μερει να υπαρχει μια δυσπιστια προς του επεξεργαστες και αυτο δεν το λεω επειδη τον αγορασα μιας και δεν αλλαζει...καθε τι θελει ενα μεταβατικο σταδειο για να αποδωσει τα μεγιστα αλλες φορες επειδη ισως ειναι καινουριο δεν υπαρχει το καταλληλο περιβαλλον χωρις αυτο να αποτελει δικαιολογια...απλα θεωρω οτι στο μελλον ισως με καταλληλα updates κλπ και εφοσον ειναι δυνατον να πραγματα να αλλαξουν τελειως...αποψη μου παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα