Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.θα ήθελα να κάνετε κάποιες πρότασης για pc game μιας και αυτό που έχω δεν με ικανοποί καθόλου.κάρτα γραφικών έχω την 6870 όμως θα την αλλάξω με μια 6950 2g.ara πάμε για επεξεργαστή και μητρική ελπίζοντας πως το τροφοδοτικό και η μνήμες που έχω(φαίνονται στην υπογραφή μου) να επαρκούν.

ευχάριστο προκαταβολικά

Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια... Που ακριβώς δεν σε ικανοποιεί το PC σου?

Ρωτάω γιατί έχω την ίδια MB, 5850 VGA και τον E8400 στα 3.6 (λίγο πάνω από τον stock δικό σου δηλαδή) με 8GB RAM, και παίζω όλα τα games σε 1920x1200, σχεδόν φουλ ανάλυση (καλά δεν βάζω και ΑΑ στο 8x) χωρίς κιχ...

Και ναι, PSU/RAM επαρκούν.

Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια... Που ακριβώς δεν σε ικανοποιεί το PC σου?

Ρωτάω γιατί έχω την ίδια MB, 5850 VGA και τον E8400 στα 3.6 (λίγο πάνω από τον stock δικό σου δηλαδή) με 8GB RAM, και παίζω όλα τα games σε 1920x1200, σχεδόν φουλ ανάλυση (καλά δεν βάζω και ΑΑ στο 8x) χωρίς κιχ...

Και ναι, PSU/RAM επαρκούν.

μάλλον εσύ φιλε θα είσαι ο σωτήρας μου ώστε να μην μπω σε έξοδα για αναβάθμιση.έχω κάποια προβλήματα στο need for speed και στο battlefield 2 με τα fps τα οποια πέφτουν σε μερικά σήμα στα 28.http://www.insomnia.gr/topic/424077-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b1-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-6870/.

μου είπαν πως με κρατάει πίσω ο επεξεργαστής και προσπάθησα να τον ανεβάσω χωρίς όμως να καταφέρω κάτι (είμαι άσχετος με overclokin)http://www.insomnia.gr/topic/424590-overclock-e8600/.

αν μπορείς να μου δόσης κάποια βοήθεια ώστε να τον ανεβάσω και να μπορώ να παίξω χωρίς προβλήματα θα το εκτιμούσα πολύ

Δημοσ.

λέω πως δεν κατάφερα κάτι γιατί ότι και να έκανα τα προβλήματα στην διάρκεια του παιχνιδιού παράμεναν ίδια,ίσος κάτι να μην έκανα σωστά όμως μου είπαν πως με αυτόν τον επεξεργαστή θα έχω πρόβλημα στα games γιατί δεν είναι αρκετά δυνατός για games.

Δημοσ.

λέω πως δεν κατάφερα κάτι γιατί ότι και να έκανα τα προβλήματα στην διάρκεια του παιχνιδιού παράμεναν ίδια,ίσος κάτι να μην έκανα σωστά όμως μου είπαν πως με αυτόν τον επεξεργαστή θα έχω πρόβλημα στα games γιατί δεν είναι αρκετά δυνατός για games.

Mιάς και βλέπω ότι τα τσέκαρες σχεδόν όλα..με κάποιο άλλο τροφοδοτικό δοκίμασες;

Γιατί ίσως να έχει κανένα θέμα το τροφοδοτικό και να μήν τροφοδοτεί σωστά σε full load..

Δημοσ.

όχι με άλλο τροφοδοτικό δεν το έχω τσεκάρει γιατί δεν έχω και ούτε από κάποιον φίλο ώστε να το δανειστώ.το τροφοδοτικό που έχω δεν θεωρείτε καλο,ένα καρο λεφτά είχα δόση για αυτό

Δημοσ.

Κοιτούσα κι εγώ τώρα τα topic σου, και μου φαίνονται όλα εντάξει. Θα έβλεπα ξανά εκείνο που σου είπε ένας φίλος με τον ανεμιστήρα και το AB. Κάνε μια δοκιμή να το καρφώσεις 100% χωρίς να ενεργοποιήσεις το Auto, και παίξε ένα παιχνίδι κι ας σου πάρει τα αυτιά η κάρτα.

Θέλω να δω αν στο κάνει. Πάντως στο NFS δεν είναι λογικό να ρίχνει τα fps. Στο B2 δεν μου είναι και τόσο περίεργο αν χάνει τα frames για λίγο σε καμιά μεγάλη μάχη...

Επίσης τέτοια προβλήματα μπορείς να έχεις από διαφόρους λόγους. πχ αν κάνει Indexing το PC σου, ή τρέχει κανα AV στο background και άλλα πολλά

Δημοσ.

όχι με άλλο τροφοδοτικό δεν το έχω τσεκάρει γιατί δεν έχω και ούτε από κάποιον φίλο ώστε να το δανειστώ.το τροφοδοτικό που έχω δεν θεωρείτε καλο,ένα καρο λεφτά είχα δόση για αυτό

Bρε καλό θεωρείται αλλά όλα έχουν διάρκεια ζωής..το ότι άλλαξες κάρτα 2 φορές και το κάνει πάλι δεν είναι λογικό και σίγουρα δεν είναι απο τον επεξεργαστή..όπως είπε και ο ninos30 δέν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα (ειδικά στα 4ghz)..

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πως κάτι δεν κάνω σωστά στης ρύθμισις για αυτό θα ήθελα αν κάποιος έχει την συγκεκριμένη μητρική να μου τι ρύθμισις να κάνω

στο NFS το κάνει σε αρκετά σημεία και σε συγκεκριμένα σημεία.Στο BF το κάνει μονο στην άρχει που ξεκινάς την pista.to δοκίμασα με τον ανεμιστήρα στο 85% όμως τα ίδια ήταν

Δημοσ.

καλημέρα

μιας και την κάρτα την άλλαξα και πήρα την 6950 2g και όπως ήταν αναμενόμενο διαφορα δεν είδα μπορείτε να μου προτείνεται επεξεργαστή και μητρική ώστε να κάνω μια αναβάθμιση της προκοπης να μπορέσω να εκμεταλλευτώ της δυνατότητες της κάρτας.αν πιστεύετε πως από τα υπάρχοντα (μνήμες,τροφοδοτικό)χρειάζονται και αυτά αλλαγές θα ήθελα και για αυτά κάποια πρόταση

Δημοσ.

Κριμα.τελος παντων οχι οτι θα σε απογοητευσει η καρτα,απεναντιας.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν χρειαζεται να αλλαξεις τροφοδοτικο.

Μπορεις να βρεις κανεναν q9550 μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

τελικά μάλλον την αναβάθμιση θα την αποφύγω προς το παρόν μια και μετά από 2-3 format και κάποιες αλλαγές που έκανα στο βίος ώστε να ανεβεί ο επεξεργαστής στο battlefield δεν έχω πια προβλήματα(τα fps φτάνουν από 50 έως 90).

ευχάριστο πάντως για οποια βοήθεια δώσατε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...