Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε το παράπονο μου βγάζω γιατί κάθε φορά που προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιον κάποιος μπαίνει και τα ξέρει όλα.. και ψιλο προσβάλει τους άλλους .. και λάθος να κάνει λοιπόν κάποιος μέτρα την διάθεση του να βοηθήσει άλλη φορά..

Sorry για το off topik αλλά είναι λίγο σπαστικοβαρετο όλο αυτό. (και δεν μιλάω κυρίως για σ'ενα αυτή την φορά.)

@ Φίλε μου όταν βρεις τι ήταν τελικά γραψτο να μάθουμε αν θέλεις..

Δημοσ.

δυστηχως οι γνωσεις μου σε τοσο βαθεια θεματα των λαπτοπ ειναι λιγες, οποτε περιμενω να μου πειτε αν μπορω να κανω κατι, να δοκιμασω διαφορα πραγματα να δω αν δουλεψουν. αν εχετε αλλες ιδεες πειτε μου να τις δοκιμασω, αλλιως το πιο απλο που θα κανω ειναι να μην το ζοριζω πολυ και να ελπιζω να μην κλεινει :)

Δημοσ.

Δεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα.. Κατ'εμε .. η ο τύπος δεν έκανε η δεν εφάρμοσε σωστά το καθάρισμα κ την σιλικόνη,η αυτό που συνάντησα πρόσφατα κιόλας σε desktop όμως με τον δίσκο που σου έγραψα.. Θα σου πρότεινα να το πας στον ίδιο και να του παραπονεθεις ..

Δημοσ.

εχει ακριβως το ιδιο ενα παλιο μου λαπτοπ, με pentium m ομως. μολις αρχιζει το στρες, στα +90% cpu κλπ σβηνει.

χωρις ενδειξεις - περα απ τη ζεστη και το φαν που παει φουλ.

παστα, φαν δεν εκαναν τπτ. ισως κατι συμβαινει με το mobo, πυκνωτες κλπ. επισκευη δεν αξιζει λογω κοστους. δεν ασχοληθηκα & δεν κατεχω ηλεκτρονικα & μονο αλλαγη mobo απο ebay ισως συμφερει. εμενα ηταν clevo οποτε ΔΕΝ.

προσπαθησε απλα να μη ζοριζεις την cpu. η βαση κανει ελαχιστα αφου μεχρι να φτασει η ψυξη μεσα ειναι αργα...

οποτε το σουταρα.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα.. Κατ'εμε .. η ο τύπος δεν έκανε η δεν εφάρμοσε σωστά το καθάρισμα κ την σιλικόνη,η αυτό που συνάντησα πρόσφατα κιόλας σε desktop όμως με τον δίσκο που σου έγραψα.. Θα σου πρότεινα να το πας στον ίδιο και να του παραπονεθεις ..

η αληθεια ειναι οτι οταν ξαναπειρα το λαπτοπ και του ειπα οτι μου εκανε ακριβως το ιδιο ξαφνιαστικε... μεχρι που με πειρε και τηλεφωνο να δει αν κανει ακομα το ιδιο.. αλλα δεν γινεται να πηγαινω συνεχεια λογο χρονου και φυσικα χρηματων..

Δημοσ.

δεν με αφηνει να μπω στα BIOS.. μετα απο 10 δευτερολεπτα κλεινει.. εχει να κανει κατι με το προβλημα λογικα ε? προβλημα του σκληρου δισκου?

Δημοσ.

παιδια αλλαξα μονος μου την ''παστα''.. η θερμοκρασια επεσε σχεδον 15 βαθμους.. τωρα φτανει το μεγιστο στους 63-64 βαθμους η θερμοκρασια της CPU.. αλλα παλι κλεινει το λαπτοπ αμα υπαρχει το team speak ανοιχτο και ενας browser και ζοριστει..αλλιως δουλευει μια χαρα..μου ειπαν οτι μπορει να φταινε οι μνημες RAM.. εχω 2 των 2 γιγα.. δοκιμασα με καθε μια ξεχωριστα να ανοιξει το λαπτοπ αλλα εβγαζε μπλε οθονη πριν φορτωσει τα windows και εκλεινε.. καμια ιδεα παιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...