Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήρε μια φίλη μου τηλ (η οποία χτές αγόρασε έναν turbo x φορητό απο το πλαίσιο,μοντέλο δεν ξέρω να πω) κ μου λει οτι κάτω δεξία γράφει πως τα windows δεν είναι αυθεντικά κ οτι χρειάζεται να μπει online για να διορθωθεί το πρόβλημα.επίσης λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει φόντο κ πως συνέχεια είναι μαύρο.

επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με windows γενικότερα,τι μπορεί να είναι αυτό?

θέλουν ενεργοποίηση η το πλαίσιο δεν έχει εγκαταστήσει αυθεντικά windows?

Δημοσ.

Αυτο το μηνυμα το πεταει οταν τα windows δεν ειναι αυθεντικα.

Ας παε Εναρξη--> Υπολογιστης Μου--> Δεξι κλικ--> Ιδιοτητες και κατω κατω θα γραφει αν ειναι ενεργοποιημενα τα windows.

Δημοσ.

δηλαδή είναι θέμα ενεργοποιήσης του λειτουργικού?

αύριο θα το τσεκάρω πριν πάει στο πλαίσιο να ρωτήσει.

υπάρχει πιθανότητα να μην είναι αυθεντικά?

Δημοσ.

Ας παρει τηλεφωνο πρωτα πριν παει. Να της πουν που να βρει τον κωδικο για να τα ενεργοποιησει. Αν οντως δεν ειναι αυθεντικα τοτε το δινει πισω για να της βαλουν αυθεντικα υποχρεωτικα. Μηπως το πηρε απο το stock house? Γιατι εκει βαζουν οτι σκληρους βρουν.

Δημοσ.

απο το πλαίσιο στη στουρνάρη νομίζω το πήρε καινούριο.αν όντως είναι έτσι είναι απλά τραγικό,ούτε κάν εγκατάσταση σωστών win,κατευθείαν επιστροφή κ χρήματα πίσω.

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά,δεν έχουν υποχρέωση να το δηλώσουν το λειτουργικό αντιθέτως θα ήταν και παράνομο,ο τελικός πελάτης πρέπει να το δηλώσει μια χαρά σωστοί είναι.(σε αυτό το θέμα)

Δημοσ.

το τσεκάρω τώρα κ θέλει ενεργοποίηση,πάω να βάλω τον κωδικό που είναι πίσω στην ετικέτα αλλά δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω γράμματα,μόνο αριθμούς.

α??

Άκυρο,ήθελε αλλαγή αγγλικά ελληνικά!

facepalm.jpg

Δημοσ.

του έκανα την ενεργοποίηση κ υποθέτω αυτό ήταν.

απόρησα όμως γιατί θυμάμαι πως στο lenovo της μάνας μου όταν το άνοιξε πρώτη φορά δεν χρειάστηκε ενεργοποίηση,ήταν οκ εξ'αρχής.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...