sintalkas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά πήρα από ένα φίλο ένα tablet και πιο συγκεκριμένα το Superpad 3 flytouch 3 το 8αρι αλλά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα δεν μπαίνει στο wifi και ούτε βλέπει τον gmail λογαριασμό μου και φυσικά όποια εφαρμογή και αν του έβαλα δεν την βλέπει και είναι με τις προεγκατηστημένες εφαρμογές μόνο.Όλα άρχισαν όταν του έβαλα κάτι εφαρμογές λάθος ανάλυσης που βρήκα στο piratebay.... Παιδιά βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι να κάνω...
filip123go Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν μπορείς να κάνεις..?
sintalkas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Άκυρο τελικά παιδιά είχε ένα κουμπάκι που άνοιγε ή έκλεινε το ασύρματο δίκτυο.
sintalkas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Τελικά παιδιά το πρόβλημα υπάρχει όντως αφού το γέμισα με εφαρμογές και παιχνίδια το έκλεισα γιατί κολλούσε και μόλις το άνοιξα ,αμέσως μπήκα να παίξω κανένα παιχνιδάκι και είχε μόνο τις εργοστασιακές εφαρμογές ,τι να κάνω???
sintalkas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας να βοηθήσει ????
e-tic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Αν το μηχάνημα έχει αγοραστεί απο Ελληνικό μαγαζί και έχει εγγύηση, πηγαινέ τους το για να σου περάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Android που μπορεί να υποστηρίξει. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις να το αναβαθμίσεις μόνος σου, ή ακόμα και να περάσεις κάποιο custom mod. Υπάρχουν αρκετά tutorial που μπορείς να βρείς για να σε καθοδηγήσουν.
genious1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 και την επομενη φορα που θα αγορασεισ κατι μακρια απο κινεζικα
SisC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Ποσα GB εχει το Flytouch που εχεις και ποιο ακριβως ειναι το model number? Παρεμπιπτοντως, δοκιμασες αν το HDMI δουλευει?
filip123go Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 και την επομενη φορα που θα αγορασεισ κατι μακρια απο κινεζικα Φίλε το ταμπλετακι προφανώς δεν το έχεις δουλέψει..!! Είναι φοβερό, best value for money..!! Για τον λόγο που το παίρνεις (ιντερνετ,ταινίες, ebook, μουσική κλπ) είναι υπέρ-αρκετό..!! sintalkas σε ρώτησα και πιο πάνω,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν μπορείς να κάνεις..?
sintalkas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μόνο hard reset κάνει αλλά δυστυχώς με το που το κλείνω χάνει όλα τα δεδομένα του,θα επιχειρήσω να το πάω πίσω.8 γβ είναι,το μοντέλο πως το βλέπεις,επίσης εσάς ποιον επεξεργαστή έχει γιατί εμένα λέει ARM V6 αν και στο internet βλέπω πως βγαίνει με τον arm 11 x220...
DimitrisGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με ένα Superpad 3 συγγενικού προσώπου. Κατά την εκκίνηση εμφανίζεται ο adroid man και στη συνέχεια μένει σε μια πράσινη οθόνη. Καλή ώρα όπως εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=cSgkKoRAx74 Είδα την SD και ήταν formαρισμένη... κανένα περιεχόμενο, όχι βέβαια προβληματική μπόρεσα να αντιγράψω και γενικά αλληλεπιδράσω. Με το key combination για να πέσω σε "Console" βλέπω ότι μου δίνει 2 σφάματα E:Can't mount CACHE:recovery/command E:Can't mount CACHE:recovery/log Έχω κατεβάσει κάποια αρχεία από κάποιο ψάξιμο που έριξα αλλά έπαιρνα το ίδιο αποτέλεσμα με όποιες προσπάθειες. Παράλληλα έχω κατεβάσει και ενα update.zip Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με android έχουμε καμία πρόταση απο κάποιον πιο εμπειρο? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα