DrLo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Αν κάνω αίτηση σε ένα (ή παραπάνω) προγράμματα του ΕΑΠ και κληρωθώ είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ τελικά τη θέση ή μπορώ να την απορρίψω σε δευτερο χρόνο? (είτε επειδή το μετάνιωσα είτε πχ επειδή κληρώθηκα σε 2)?
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δεν εισαι υποχρεωμενος, εξαλλου για να εξασφαλισεις την θεση θα πρεπει να πληρωσεις προκαταβολικα και τα 700 ευρω (της ΘΕ που θελεις).
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δεν εισαι υποχρεωμενος, εξαλλου για να εξασφαλισεις την θεση θα πρεπει να πληρωσεις προκαταβολικα και τα 700 ευρω (της ΘΕ που θελεις). μου φαινεται ειναι ποιο ακριβο και μου φαινεται επισης οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να αποδεχθεις [ασε που θα εισαι κερδισμενος αν δεν πας]
noasgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Αν κάνω αίτηση σε ένα (ή παραπάνω) προγράμματα του ΕΑΠ Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σε ένα και μόνο ένα εκ των προηγουμένων προγραμμάτων.
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 μου φαινεται ειναι ποιο ακριβο και μου φαινεται επισης οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να αποδεχθεις [ασε που θα εισαι κερδισμενος αν δεν πας] Οταν ειχα κληρωθει και ειχα πληρωσει για μια ΘΕ (μπορεις να παρεις μεχρι 3) ηταν 700 ευρω η καθε ενοτητα. Και αυτα τα εδινες μετρητοις μια και εξω.
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Οταν ειχα κληρωθει και ειχα πληρωσει για μια ΘΕ (μπορεις να παρεις μεχρι 3) ηταν 700 ευρω η καθε ενοτητα. Και αυτα τα εδινες μετρητοις μια και εξω. για ποσα χρονια πριν μιλαμε?
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 για ποσα χρονια πριν μιλαμε? 2 Για μεταπτυχιακα, η καθε ΘΕ ειναι στα 850 ευρω, μηπως αυτο εννοεις?
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 2 Για μεταπτυχιακα, η καθε ΘΕ ειναι στα 850 ευρω, μηπως αυτο εννοεις? πριν απο 2 χρονια λεγανε οτι ειχαν αυξηθει κατα 100 ευρω και τωρα λενε οτι θα μειωθουν κατα 50 ευρω oh well τελευταια χρονια ειναι
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 πριν απο 2 χρονια λεγανε οτι ειχαν αυξηθει κατα 100 ευρω και τωρα λενε οτι θα μειωθουν κατα 50 ευρω oh well τελευταια χρονια ειναι Εγω παντως 700 ευρω ειχα δωσει, και πριν απο 2 χρονια λεγανε να τα διναμε και με δοσεις αλλα @@... Για μειωση δεν εχω ακουσει τπτ αλλα με τετοια κριση που εχουμε , απορω ποιος παει να δωσει τοσα λεφτα.
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως 700 ευρω ειχα δωσει, και πριν απο 2 χρονια λεγανε να τα διναμε και με δοσεις αλλα @@... Για μειωση δεν εχω ακουσει τπτ αλλα με τετοια κριση που εχουμε , απορω ποιος παει να δωσει τοσα λεφτα. το σταματησες?
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 το σταματησες? Ναι ενα χρονο αντεξα ολο και ολο Στο τμημα Πληροφορικης, δεν ηξερα, δεν ρωταγα
viper2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ναι ενα χρονο αντεξα ολο και ολο Στο τμημα Πληροφορικης, δεν ηξερα, δεν ρωταγα geeks παιζαν μεσα ή ειναι η ιδεα μου?
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 geeks παιζαν μεσα ή ειναι η ιδεα μου? Παντα σε τετοια τμηματα παιζουν geeks
The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ενώ στα υπόλοιπα πανεπιστήμια οι φοιτητές είναι αλητάμπουρες bikers, με γυμνασμένα μπράτσα και tatoo
Marria Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ενώ στα υπόλοιπα πανεπιστήμια οι φοιτητές είναι αλητάμπουρες bikers, με γυμνασμένα μπράτσα και tatoo Στα αλλα τμηματα εχει πιο πολλες γυναικες βλεπε Τμημα Ελληνικων Σπουδων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα