Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να πειραματιστω στη συγκεκριμενη πλατυφορμα με ενα μικρο κεφαλαιο της ταξης σε πρωτη φαση περιπου 50 ευρω και αλλα 500 ευρω σε δευτερη , αυτην την στιγμη παιζω κατι τραπεζικες μετοχες με το bonus 25 ευρω ισα ισα για να εξικιοθω με την πλατυφορμα (στοχος μου δεν ειναι να βγαλω λεφτα ) αλλα ποιο πολυ για hobbie , καταρχην θα ηθελα να με βοηθισει καποιος σχετικα με καποια πραγματα οπως

μερικες απορίες οπως οταν λεει αγορά πχ μετοχης 1.07 αλλα αν παω να αγορασω ειναι πακετα των 30 μετοχων και αξια πχ 32 ευρώ ομως οι τιτλοι αξιας και χρηματα που πληρωνω ειναι 6.50 ευρώ περιπου, απο που προκυπτει αυτο ?

μια δευτερη απορία είναι αν πχ πουλησω τις μετοχες μου (πχ 1000 μετοχες alpha bank ) και πιστωνονται τα χρηματα στο "ταμειο μου" το plus 500 κραταει καποια προμηθεια ή μονο αν κανεις καποια αναληψη χρηματων ?

Δημοσ.

καλησπερα θελω να πειραματιστω στη συγκεκριμενη πλατυφορμα με ενα μικρο κεφαλαιο της ταξης σε πρωτη φαση περιπου 50 ευρω και αλλα 500 ευρω σε δευτερη , αυτην την στιγμη παιζω κατι τραπεζικες μετοχες με το bonus 25 ευρω ισα ισα για να εξικιοθω με την πλατυφορμα (στοχος μου δεν ειναι να βγαλω λεφτα ) αλλα ποιο πολυ για hobbie , καταρχην θα ηθελα να με βοηθισει καποιος σχετικα με καποια πραγματα οπως

μερικες απορίες οπως οταν λεει αγορά πχ μετοχης 1.07 αλλα αν παω να αγορασω ειναι πακετα των 30 μετοχων και αξια πχ 32 ευρώ ομως οι τιτλοι αξιας και χρηματα που πληρωνω ειναι 6.50 ευρώ περιπου, απο που προκυπτει αυτο ?

μια δευτερη απορία είναι αν πχ πουλησω τις μετοχες μου (πχ 1000 μετοχες alpha bank ) και πιστωνονται τα χρηματα στο "ταμειο μου" το plus 500 κραταει καποια προμηθεια ή μονο αν κανεις καποια αναληψη χρηματων ?

αν θες να πειραματιστεις

ανοιξε demo λογαριασμο

τα υπολοιπα ειναι ευκολα

Δημοσ.

Βρες ένα βιβλίο πουαναλύει απλά τα βασικά των συναλλαγών να παρεις μια πρώτη ιδέα.

Δημοσ.

Υποπτο μου φαινεται. Δεν ζηταει χαρτοφυλακιο;

εδιτ Βασικα αυτο δεν εχει να κανει με αγοραπωλησια μετοχων οπως τη ξερουμε αλλα με cdf . Τι ειναι το cdf;

Δημοσ.

παλι λεφτα βγαζεις & χανεις

μην αγχωνεσαι

ο demo λογαριασμος ειναι ποιο ευκολος απο το βιβλιο

by far

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω το

Χωρίς προμήθειες – Καθορισμένο ποσοστό επικαταλλαγής

Δηλαδη τζαμπα σου περναει τις εντολες στο χρηματιστηριο;

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω το

υπαρχει μια αρνητικη αντιμισθια

αλλα δεν σε νοιαζει γιατι ειναι πολυ μικρη

0,02% πρεπει να ειναι στο ασημι

αλλα οταν το πουλησεις σου εχει μια θετικη αντιμισθια 0,01%

του τεστιν χρεωθηκες 0,01%

ψιχουλα...

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω το

Μα δεν αγοράζεις πραγματικές μετοχές. απλά αγοράζεις σε μια αξία με την ελπίδα να πουλήσεις σε μεγαλύτερη στο μέλλον (όπως αναφέρθηκε παραπάνω).

Δεν διαβιβάζει εντολές στο χρηματιστήριο ... πως να το πω ? Δεν είσαι μέτοχος της εταιρείας που αγοράζεις.

Προμήθεια μπορεί να μην έχει μια υπηρεσία αλλά έχει spread στην αγορά-πώληση και βγάζει χρήματα από εκεί, όπως και τα ανταλλακτήρια νομίσμάτων χωρίς προμήθεια.

Ξαναλέω διάβασε ένα απλό βιβλιαράκι με τα βασικά.

για να σου πουν εδώ πως βγαίνουν κάποια νούμερα που ρωτάς χρειάζονται κι άλλες πληροφορίες (τιμές αγοράς/πώλησης, μόχλευση κλπ)

Από εδώ που είμαι δεν μου επιτρεπεται η πρόσβαση αλλά θυμάμαι είχα κάνει demo λογαριασμό μερικά χρόνια πριν

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας!

Πρόσφατα ανακάλυψα το plus500 καιέχω τις ακόλουθες απορίες:

Υπάρχουν προοπτικές κέρδους;

Εχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν διαφορές στις τιμές κλεισίματος των μετοχών στην πλατφόρμα από ότι σε ανεξάρτητο site πχ euro2day.gr , με αυτό τι παίζει;

Τέλος, κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι ορισμένες στιγμές ενώ δεν έχουν κλείσει οι συναλλαγές τα κουμπιά "αγορά", "κλείσιμο θέσης", σβήνουν και δεν μπορώ να τα πατήσω. Γιατί;

Αυτό με κάνει να ανησυχώ γιατί εάν έχω βάλει χρήματα και αρχίζει και τα τρώει δεν μπορώ να το σταματήσω και να σώσω τίποτα....

Έχει ασχοληθεί κανένας σας με αυτή την πλατφόρμα;

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι χρήσιμη.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Κανείς;

Εχω και μια ακόμη ΠΟΛΥ βασική απορία.....

Εχω καταθέσει π.χ. 10.000€ στην πλατφόρμα.

Με τη μόχλευση ας υποθέσουμε ότι μπορώ να αγοράσω αξία....500.000€.....

Εάν χάσω τα 10.000€ που έβαλα στην αρχή, υπάρχει περίπτωση να βρεθώ χρεωμένος άλλα 490.000€;;;;;

Η απλά χάνω τα αρχικά λεφτά που κατέθεσα και τελειώνει η ιστορία;

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Δημοσ.

Κανείς;

Εάν χάσω τα 10.000€ που έβαλα στην αρχή, υπάρχει περίπτωση να βρεθώ χρεωμένος άλλα 490.000€;;;;;

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Ρε παιδιά εσείς που το κάνετε αυτό τι είστε; Το έχετε σπουδάσει το πράμα;

Γύρισε ο χρόνος πίσω στο 1999?

Δημοσ.

Κανείς;

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

οι απωλειες σταματανε

στο κεφαλαιο που εχεις καταθεσει

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Όχι, δεν το έχω σπουδάσει το πράγμα. Για την ακρίβεια δεν έχει καμία σχέση ο κλάδος μου με το χρηματιστήριο.

Πολύ απλά, μου φάνηκε κερδοφόρο και είπα να του δώσω μια ευκαιρία. Αυτό είναι όλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...