Προς το περιεχόμενο

συνδεση router net faster iad 2 με linksys wireless-g σαν access point

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιαα καλησπερα διαβασα πολλα παρομοια θεματα χωρις ομως να μπορουν να βοηθησουν πολυ την περιπτωση μου.. λοιπον εχουμε κ λεμε... εχω ενα router net faster iad 2 στο οποιο ειχα net μεσω hol εχω ακομα στην κατοχη μου ενα wireless-g broadband router linksys(WRT54GL) το οποιο δουλευει ειτε σαν repeater ειτε σαν router ειτε σαν access point και εχω ακομα κ ενα router bewan της vodafone το οποιο δν εχει κ πολλες επιλογες κ γ αυτο το εχω βαλει να δουλευει με την hol....το νετ το εχω λοιπον στο υπογειο κ το σπιτι μ ειναι στον 1ο οροφο στο σπιτι θα βαλω το hol my tv οποτε θελω κατι διπλα στην τηλεοραση για να συνδεθει με καλωδιο δικτυου αλλα θελω επισης να εχω κ ιντερνετ στο σπιτι μου...αυτο π σκεφτηκα λοιπον να κανω ειναι να συνδεσω το linksys σαν access point με το router μου, κατα προτιμηση ασυρματα αν γινεται κ να χρισιμοποιησω το net faster iad 2 san repeater (εχει επιλογη για wds to net faster iad 2 την εχω βρει, αν γινεται ετσι δλδ)...θα ηθελα λοιπον να μαθω τι πρεπει να κανω 1ον για να συνδεσω router με access point κ στην συνεχεια access point με το net faster iad 2 (αν τυχον μπορω να κανω δουλεια μου με το router κ το access point μονο δν εχω προβλημα...στο σπιτι πανω πιανω ασυρματο απ το υπογειο αλλα θελω να πειραματιστω με τα μηχανηματα που εχω για να πετυχω τον σκοπο μου αλλιως θα επερνα εναν αναμεταδοτη μονο) ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΓΑΤΕ...

Δημοσ.

H πιο σωστή λύση για να περνάς ορόφους είναι η δομημένη καλωδίωση. Μετά είναι τα HomePlug. Αλλα τώρα αφού εσύ θες να το κανεις μονο και αποκλειστικά με αυτά που έχει μπορείς να βάλεις το WRT σε repeater mode όπως είπες και μονος σου έχει αυτή την επιλογή.

Δεν θέλει κάτι περίεργο απλός βάζεις το WRT σε repeater με το modem σου και έτσι θα γίνει αναμεταδότης και θα βλέπεις μονο ένα SSID.

και έτσι θα επεκτείνεις την ακτίνα του modem σου γιατί αυτό κατάλαβα πως θες να κανεις, μετά μπορείς να βάλεις ένα Access Point σε bridge mode και να το σύνδεσης με την tv άμα έχει ethernet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου αν μπορουσα να κανω δουλεια μου με δομημενη καλωδιωση ειλικρινα θα το ειχα κανει... επειδη ομως το σπιτι ειναι αρκετων χρονων δν εχω αυτη την δυνατοτητα ακομα αυτο θα το ειλοποιησω μετα απο καποια ανακενιση π θα κανω στο μελλον (λογο χρηματων) οσο για το homeplug δεν μ κανει γτ εχω τριφασικο κ εκτως αυτου στο υπογειο εχω αλλο πινακα αν κ περνει απ το ιδιο ρολοι με του σπιτιου μου...

λοιπον καταφερα κ εγκατεστησα στο wrt το dd-wrt μου δινει πολλες λειτουργιες απο εδω κ περα θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μ πει καποιος τι ρυθμισεις χρειαζονται για να κανω το wrt ασυρματο δρομολογητη δλδ να συνδεθει ασυρματα στο router μου κ να δωσει μετα ip ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα ειτε κ τα 2 αν ειναι εφικτο...το wrt εχει επιλογες στο wireless για repeater , reapeter bridge , client , client bridge , ap και καποιες αλλες ακομα π δν θυμαμαι κ δν νομιζω πως με βοηθανε σ αυτο π θελω να κανω...

Επεξ/σία από vantalak
Δημοσ.

a.σε πολλα Power plug δεν τα επηρεαζει το τριφασικο

λογικα σε repeater θα σου δωσει ασυρματα αφου θα παρει ασυρματα σε Repeater bridge νομιζω παιρνεις ασυρματα δινεις με καλωδιο.το wds ξεχασε το.πρεπει και τα 2 ρουτερ να παιζουν wds και ειναι λιγο παραξενο και πολυ χειροτερο σε καποια πραγματα απο το Repeater.βεβαια στο wds που ειχα κανει με thomson παιρνεις ασυρματα και δινεις και ασυρματα και με καλωδιο απλα επαιζε μονο με wep.επισης οπως ειπα πρεπει και τα 2 ρουτερ να εχουν wds δεν ειναι σαν το Repeater που βαζεις μονο το ενα σε repeat mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...