Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.σκοπευω να αγορασω αυτην την μητρικη Gigabyte GA-Z68AP-D3.Αρχικα σκοπευα να παρω αυτην την ram:Kingston ValueRAM KVR1333D3S8N9/2G .H χρηση του υπολογιστη ειναι για απλη καθημερινη χρηση,ιντερνετ,κανενα παιχνιδι και chat.

Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να βαλω καποια απο αυτες Link στα 2gb.Η αρχικη μου σκεψη ειναι να βαλω ή 2 2αρες ή 1 2αρα αρχικα.απλα ταιριαζει καμια απο τις πρωτες,μεχρι τα 18-20 ευρω?

Δημοσ.

Και γιατι απο Multirama που τις εχει λιγο ακριβες?

Δες αυτην Kingston Value 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz (KVR1333D3N9/4G)

Παντως για τις απαντησεις σου,ναι μπαινει και ταιριαζει η μνημη.

λιγο ακριβες??εδω με 20 ευρω εσυ μου εδωσες 2πλασια μνημη!!η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορουσα να βαλω απο αυτες του e-shop.

Αυτη που μου ειπες εσυ δηλαδη ειναι καλη?γιατι 20 ευρω και 4 γιγα μου φαινεται λιγο παραξενο...

Δημοσ.

Μια χαρα value ram ειναι.Και μια χαρα εταιρια.Δεν ειναι noname.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.σιγα,και τι εγινε που δεν εχει (σχεδον διακοσμιτικα) ψυχτρακια επανω.για την χρηση που το θελεις ειναι οτι πρεπει.

Αλλα εαν θελεις κατι καλυτερο πας εδω κα ξεμπερδευεις με την μια Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3B1K2/8GX) (Kit 2 x 4096)

Εαν επιμεινεις να παρεις απο eshop κοιτα εδω KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB) PC12800 HYPERX GENESIS 53.31 €

Σε 4αρι απο eshop εδω KINGSTON KVR1333D3N9/4G

Δημοσ.

Μια χαρα value ram ειναι.Και μια χαρα εταιρια.Δεν ειναι noname.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.σιγα,και τι εγινε που δεν εχει (σχεδον διακοσμιτικα) ψυχτρακια επανω.για την χρηση που το θελεις ειναι οτι πρεπει.

Αλλα εαν θελεις κατι καλυτερο πας εδω κα ξεμπερδευεις με την μια Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3B1K2/8GX) (Kit 2 x 4096)

Εαν επιμεινεις να παρεις απο eshop κοιτα εδω KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB) PC12800 HYPERX GENESIS 53.31 €

Σε 4αρι απο eshop εδω KINGSTON KVR1333D3N9/4G

ευχαριστω Thano.κατι σε Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3B1/4G)?

Δημοσ.

Πολυ καλη.και αργοτερα οταν μαζεψεις καποια παραπανω,θα βαλεις ακομη μια ιδια και θα εχεις 8giga.

απλα εαν βαλεις ενα stick δεν θα εχεις το ddr μεχρι να βαλεις ακομη ενα ιδιο.αλλα δεν σε πειραζει και τοσο αυτο γιατι απο οτι καταλαβα δεν κυνηγας και τις απολυτες επιδοσεις.

Και ειπαμε,αργοτερα με ακομη ενα ιδιο stick θα εισαι οκ.

Δημοσ.

Κι όπου DDR που λέει ο Θάνος, εννοεί την ενεργοποίηση του Dual Channel για τις μνήμες. Μια τεχνολογία που υποτίθεται οτι αυξάνει τις επιδόσεις όταν χρησιμοποιούνται οι μνήμες σε ζεύγη. Στην πραγματικότητα όμως, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο ειδικά σε real-life use. Ακόμα και στα μετροπρογράμματα δίνει κάτι λίγα. Οπότε μην σε πολυαπασχολεί σε αυτήν την φάση.

Για παραπάνω αν σ' ενδιαφέρει διάβασε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-channel_memory_architecture

Δημοσ.

Κι όπου DDR που λέει ο Θάνος, εννοεί την ενεργοποίηση του Dual Channel για τις μνήμες. Μια τεχνολογία που υποτίθεται οτι αυξάνει τις επιδόσεις όταν χρησιμοποιούνται οι μνήμες σε ζεύγη. Στην πραγματικότητα όμως, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο ειδικά σε real-life use. Ακόμα και στα μετροπρογράμματα δίνει κάτι λίγα. Οπότε μην σε πολυαπασχολεί σε αυτήν την φάση.

Για παραπάνω αν σ' ενδιαφέρει διάβασε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-channel_memory_architecture

να σται καλα παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!

Δημοσ.

παιδια ποια η διαφορα στα 1,65 και 1,5 volt?

δηλ αν υπαρχει μια στα 1600 με 1.65v και μια στα 1333 στα 1.5v ποια να διαλεξω?μιλαμε για ιδιες τιμες...

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι μιλας για καποια Kingston hyper x η hyper x blu ετσι?

Αυτες δουλευουν στα 1.50v και 1333 οταν τις εχει στο auto.Αλλα ειναι τεσταρισμενες απο το εργοστασιο να δουλευουν στα 1600 με 1.65v οποτε οποια απο τις 2 παρεις,θα βαλεις μετα Manual το ρευμα τους στα 1.65 και θα τις βαλεις στα 1600.

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι μιλας για καποια Kingston hyper x η hyper x blu ετσι?

Αυτες δουλευουν στα 1.50v και 1333 οταν τις εχει στο auto.Αλλα ειναι τεσταρισμενες απο το εργοστασιο να δουλευουν στα 1600 με 1.65v οποτε οποια απο τις 2 παρεις,θα βαλεις μετα Manual το ρευμα τους στα 1.65 και θα τις βαλεις στα 1600.

οκ ευχαριστω...τελικα πηρε value ram kingston 1333mhz στα 1.5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...