Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά είμαι σχετικά νέο μέλος στο forum και έχω μία απορία πριν κάποιο διάστημα μου ήρθε προσφορά (επιδότηση) από τον γερμανό πρπ 200 ευρώ ήθελα να ρωτήσω εάν (παλιά έπαιρνα άλλα πράγματα πχ ακουστικά.. τώρα μου είπαν ότι μόνο κινητό μπορώ να πάρω) είναι αναγκαστικό να πάρω από τον γερμάνο ή μπορώ και από κάποιο άλλο κατάστημα πχ πλαίσιο ( γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα, ότι κινητό και να κοίταζα και να μου άρεσε μου έλεγαν δεν το έχουμε τελείωσε και τέτοια)

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

μονο απο γερμανο πρεπει να παρεις κινητο ή table ή laptop ή εκπωση

αξεσουαρ δεν μπορεις για αν ααγορασεις 10 κομματια των γερμανο δεν το συμφερει απο το να επαιρνες ενα κινητο

Δημοσ.

Η επιδοτηση ερχεται για καποιο καταστημα, πχ γερμανος συνηθως για την cosmote κι αφορα αγορα κινητου ή να βαλεις την επιδοτηση στο παγιο, ωστε να ερχεται φθηνοτερα για 1 χρονο, δεν γνωριζω αν μπορεις να παρεις κατι αλλο περα απο κινητο τηλεφωνο...

Αν θελεις παντως να αλλαξεις το καταστημα, παρε στη cosmote τηλεφωνο και πες τους να σου γυρισουν την επιδοτηση πχ στο πλαισιο ή σε οποιοδηποτε καταστημα της αρεσκειας σου, που συνεργαζεται η cosmote, ωστε να πας εκει να ψωνισεις, το εχω κανει στο παρελθον.

Δημοσ.

Αυτό θέλω να κάνω να βάλω την επιδότηση στο πλαίσιο γίνεται? εμένα μου έρχεται από τον γερμανό και εάν γίνεται μπορώ από αυτήν ή από την επόμενη;

Ευχαριστώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...