Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το PSU σου δεν φαίνεται εδώ. Πρέπει να ανοίξεις το κουτί σου και να μας πεις το μοντέλο που γράφει πάνω

Δημοσ.

Επισης εγω την καρτα θελω να την παρω γιατι κολανε τα παιχνιδια..μηπως φτεει ο επεξεργαστης? η η καρτα? και αν παρω την καρτα θα κολανε τα παιχνιδια?

Δημοσ.

Βρε ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και γραψε μας τι γραφει επανω το αυτοκολλητο του τροφοδοτικου.δεν υπαρχει αλλος τροπος.

Της μαρκα και τα watt πες μας.μια φωτο θα βοηθουσε ακομη πιο πολυ.

Δημοσ.

Φίλε όπως είπαν και τα παιδιά ο επεξεργαστής σου είναι πια δυστυχώς παλιός εγώ με τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή και ισόποση ram τρώω bottleneck σε μερικά παιχνίδια φαντάσου με την 5850 σκέψου εσύ με την 6870/50 550/560 τι θα τρως,επίσης αν το τροφοδοτικό σου δεν είναι επώνυμο καλό θα ήταν να το αλλάξεις...

Δημοσ.

Φίλε όπως είπαν και τα παιδιά ο επεξεργαστής σου είναι πια δυστυχώς παλιός εγώ με τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή και ισόποση ram τρώω bottleneck σε μερικά παιχνίδια φαντάσου με την 5850 σκέψου εσύ με την 6870/50 550/560 τι θα τρως,επίσης αν το τροφοδοτικό σου δεν είναι επώνυμο καλό θα ήταν να το αλλάξεις...

Σε επιδωσεις οι καρτες που αναφερεις με την 5850 ειναι παραπλησιες

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αλλά έχω την εντύπωση πως η 6870 είναι πιο καλή από την 5850.Πάντως εγώ με την 5850 τρώω bottleneck στο call of duty 4 και 5.....

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αλλά έχω την εντύπωση πως η 6870 είναι πιο καλή από την 5850.Πάντως εγώ με την 5850 τρώω bottleneck στο call of duty 4 και 5.....

bottleneck στο cod4?εγω ειμαι dual core pentium 4 στα 4ghz και με ati randeon x1900 pro και επαιζα μια χαρα το game

Δημοσ.

δηλαδη παιδια για να καταλαβω επειδη μπερδευτικα..αν παρω την καρτα τα παιχνιδια θα κολανε? η δεν θα το αντεξει το τροφοδοτικο μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...