Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας! εχω ενα αμαξι ford του 2010 με 2 χρονια εγγυηση της αντιπροσωπειας! πριν 6 μηνες αλαξα τα λαδια της μηχανης γιατι για 20000χμτρ δε επαιζε να τα κρατησω!τωρα ειναι καιρος να το κανω κ ετησιο σερβις αλα παλι θα το κανω εκτος αντιπροσωπειας! αν χαλασει κατι κ χρειαστει να το παω στην ford υπαρχει περιπτωση να μου πουνε οτι εχασα την εγγυηση?

Δημοσ.

Όταν λές εκτός αντιπροσωπίας,πάς σε συνεργείο που είναι εξουσιοδοτημένο απο την Ford ή ανεξάρτητο;

Στην πρώτη περίπτωση ο μηχανικός σφραγίζει το βιβλίο service και η εγγύηση ισχύει κανονικά,στην δεύτερη περίπτωση όχι (αν και δέν ξέρω πόσο "γατόνι" πρέπει να είναι ο επίσημος για να διαπιστώσει την παρατυπία)

Δημοσ.

εγγυηση και ford ειναι λιγο πονεμένη ιστορία (κατοχος), ακόμα και αν κάνεις τα σερβις στον εξουσιοδοτημένο οποτε απλα μην ασχολεισαι. Ενημερωτικά, αν δν ηταν εξουσιοδοτημένο το σέρβις, ήδη εχεις "χασει" την εγγυηση σου...

Δημοσ.

ναι για συνεργειο λεω! αυτο με το εξουσιοδοτημενο απο την ford δε το ηξερα! θα το ρωτησω κ θα πραξω αναλογος! να σε καλα ρε φιλε!

εγγυηση και ford ειναι λιγο πονεμένη ιστορία (κατοχος), ακόμα και αν κάνεις τα σερβις στον εξουσιοδοτημένο οποτε απλα μην ασχολεισαι. Ενημερωτικά, αν δν ηταν εξουσιοδοτημένο το σέρβις, ήδη εχεις "χασει" την εγγυηση σου...

και για μια αλαγη λαδιων???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...