micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πηρα το avira antivirus 2012 για το λαπτοπ της αδερφης μου, απο το site του avira στα 8,95 για εναν υπολογιστη για ενα χρονο. Καλα ειναι νομιζω και ενταξει, δεν εχει καμια διαφορα με το free? Ρωταω γιατι δεν ξερω.. Προσωπικα για το pc μου πηρα το kaspersky internet security 2012 ενω περσυ ειχα το kaspersky antivirus 2011. Οι διαφορές αναφέρονται στο site (http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus). Βασικά έχει επιπλέον Game mode, anti-phising, pro active, mail protection και δεν αφήνει να κατεβαίνουν μόνα τους διάφορα (antidrive).
stratigos24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εχεις δικιο, δεν το ειχα προσεξει. Μιας και εχεις γνωση επι του θεματος, το οτι εχω στο kasperky internet security την λειτουργια game mode επιλεγμενη μονιμα ειναι κακο? Δηλαδη θα ηταν προτιμοτερο να την επιλεγω πριν παιξω και να μην την εχω μονιμα επιλεγμενη? Σε ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Tο game mode είναι μια κατάσταση όπου το av δεν σε ενημερώνει ούτε ειδοποιεί για οτιδήποτε. Παίρνει μόνο του τις αποφάσεις. Δεν είναι ούτε ιδιαίτερα καλό, ούτε όμως και κακό. Απλά τρέχει σε silent mode. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι το game mode, όταν το έχεις επιλεγμένο, δεν σημαίνει ότι είναι ενεργό συνέχεια. Ενεργοποιείτε μόνο όταν ανιχνεύσει ότι μια εφαρμογή τρέχει σε full screen, όπως δλδ κάνουν τα περισσότερα παιχνίδια. Κάποια όμως δεν τρέχουν full screen, π.χ. το wow, οπότε δεν ενεργοποιείτε εκεί.
stratigos24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Α καταλαβα. Να εισαι καλα και παλι. Ενταξει τωρα το εκλεισα που δεν παιζω αλλα θα το ανοιξω μαλλον και θα το αφησω μονιμα μιας και λες οτι ενεργοποιειται μονο οταν ανιχνευσει οτι μια εφαρμογη τρεχει σε φουλ screen.
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν το λέω εγώ. Στο forum της kaspersky το διάβασα.
stratigos24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δεν το λέω εγώ. Στο forum της kaspersky το διάβασα. Χαχαχα! Αυτο μου θυμησες απο το 50 δευτερολεπτο και μετα (βασικα αυτο που του λεει στο τελος): http://www.youtube.com/watch?v=oh6Wl_d9kOQ
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Θα το κάνω σλόγκαν. Όχι σε μένα, στο Φοίβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα