Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!

Τι νεο antivirus 2012 να αγορασω?Το Norton Internet Security 2011 που εχω ακομη ληγει σε 206 μερες...Αποφασισα να αγορασω Norton 2012 αλλα εχω μαθει οτι αυτη τη χρονια "χανει" ιους..Περιπου 20...Εχω μαθει για το Kaspersky 2012 οτι μπορει πιθανον να κανει crash to PC σου και να μειωνει πολυ GB HDD...Το Eset Smart Security 5 εχει καλη προστασια απο οτι γνωριζω αλλα δυσκολο αν το χρησιμοποιησεις(Κατα την γνωμη μου, προστασια,ρυθμισεις του Εσετ,μπλοκαρισμος....Ποθ αν τα βρω ολα?Εχω μαθει το Panda καλη προστασια μα μη δημοφιλες ^^.

Απο το πλαισιο αγορασα το Νορτον 2011, και δεν ξερω τι antivirus 2012 να αγορασω...

Αγνωστο το Turbo-X Internet Security...

Απαντηση :)?

Δημοσ.

Norton 2012. Λογικά θα είναι και πιο φθηνό το upgrade απο το να αγοράσεις καινούριο, αλλά ούτως ή άλλως για μένα είναι το κορυφαίο.

Δημοσ.

Μην αγορασεις τπτ. Βαλε το avira που ειναι τσαμπα............ και καλυτερο απο ολα.

Τωρα αν θες σοι και καλα να τα σκασεις......... παρε οτι θες

Δημοσ.

Βασικά ναι, αυτό που λέει ο rfc ήθελα να συμπληρώσω και ξέχασα.

Καλύτερα να βάλεις avira free ή avast free.

Δηλαδή όσο ήσουν με το 2011, υπήρχε απειλή που εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε; Σε έσωσε δηλαδή πολλές φορές;

Πιστεύω πως το norton 2012 είναι καλύτερο απο το avast και απο το avira. Αλλά ποτέ δεν πίστεψα οτι αξίζουν τα χρήματα, κανένα av.

Μόνο απο ebay έχω αγοράσει για άλλους άδεια, για norton, αλλά δεν είναι η πιο έγκυρη λύση. Δεν μου είχε πρόβλημα, αλλά γενικά υπάρχει δόση ρίσκου, αν ακόμα πωλούνται serial numbers.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!

Τι νεο antivirus 2012 να αγορασω?Το Norton Internet Security 2011 που εχω ακομη ληγει σε 206 μερες...Αποφασισα να αγορασω Norton 2012 αλλα εχω μαθει οτι αυτη τη χρονια "χανει" ιους..Περιπου 20...Εχω μαθει για το Kaspersky 2012 οτι μπορει πιθανον να κανει crash to PC σου και να μειωνει πολυ GB HDD...Το Eset Smart Security 5 εχει καλη προστασια απο οτι γνωριζω αλλα δυσκολο αν το χρησιμοποιησεις(Κατα την γνωμη μου, προστασια,ρυθμισεις του Εσετ,μπλοκαρισμος....Ποθ αν τα βρω ολα?Εχω μαθει το Panda καλη προστασια μα μη δημοφιλες ^^.

Απο το πλαισιο αγορασα το Νορτον 2011, και δεν ξερω τι antivirus 2012 να αγορασω...

Αγνωστο το Turbo-X Internet Security...

Απαντηση :)?

Πρώτα αποφάσισε αν θες antivirus ή σουίτα security. Απο εκεί και πέρα οτιδήποτε εχεις απο τα παρακάτω εισαι αρκετά καλυμμένος (με την προϋπόθεση οτι δεν τρέχεις οτι βρεις και ούτε κάνεις disable το av για να τρέξεις ενα crack).

(τυχαία σειρά)

-Norton

-Bitdefender

-avast

-avisra

-Kaspersky

-G data

Αποφασισα να αγορασω Norton 2012 αλλα εχω μαθει οτι αυτη τη χρονια "χανει" ιους..Περιπου 20.

Με αυτό τι θες να πεις; Που το διάβασες; Χάνει 20 ιους γιατί δεν μπορεί να τους βρει ή γιατί δεν τους εχει στην database του;

Εγώ θα σου'λεγα Microsoft Essential..

Είμαι πολύ ευχαριστημένος!!

Είναι και free.

Θα ακούσεις 50 διαφορές γνώμες όμως..

Να το αλλάξεις σύντομα. Στις δοκιμές δεν τα πάει πολύ καλά. Απο free καλύτερα να βάλεις avast.

Δημοσ.

Βασικά ναι, αυτό που λέει ο rfc ήθελα να συμπληρώσω και ξέχασα.

Καλύτερα να βάλεις avira free ή avast free.

Δηλαδή όσο ήσουν με το 2011, υπήρχε απειλή που εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε; Σε έσωσε δηλαδή πολλές φορές;

Πιστεύω πως το norton 2012 είναι καλύτερο απο το avast και απο το avira. Αλλά ποτέ δεν πίστεψα οτι αξίζουν τα χρήματα, κανένα av.

Μόνο απο ebay έχω αγοράσει για άλλους άδεια, για norton, αλλά δεν είναι η πιο έγκυρη λύση. Δεν μου είχε πρόβλημα, αλλά γενικά υπάρχει δόση ρίσκου, αν ακόμα πωλούνται serial numbers.

Ναι με εχει σωσει απο πολλους ιους το 2011 αλλα απο το 2012 δεν το γνωιρζω ακομα

Δημοσ.

Δεν θα είναι χειρότερο απο το 2011 πάντως, εκτός αν έχει bugs, τα οποία η symantec απο το 2007-8 και μετά τα έχει καθαρίσει διαπαντός.

@isay: Στη λίστα σου μήπως να έβαζες και το f-secure; Πολύ πολυ καλό, με μια γρήγορη δοκιμή που του έκανα πέρυσι.

Δημοσ.

Avast free και από μένα.

Τζάμπα λεφτά οι Security suites.

Με ένα καλό firewall (π.χ. commodo free) και το Malwarebytes Antimalware θα έχεις καλυφτεί πλήρως και τζάμπα. Ας ξεφύγουν και 20, 30, 50 ιοί. Πάνω από 1000 νέοι κυκλοφορούν κάθε μήνα.

Το καλύτερο antivirus είναι το μυαλό και το καλύτερο firewall είναι η σύνεση. Ακόμα και να θωρακίσεις το pc σε ένα θησαυροφυλάκιο και χωρίς σύνδεση στο Internet, αν δεν προσέχεις πάλι θα μολυνθείς.

Δημοσ.

Avast free και από μένα.

Τζάμπα λεφτά οι Security suites.

Με ένα καλό firewall (π.χ. commodo free) και το Malwarebytes Antimalware θα έχεις καλυφτεί πλήρως και τζάμπα. Ας ξεφύγουν και 20, 30, 50 ιοί. Πάνω από 1000 νέοι κυκλοφορούν κάθε μήνα.

Το καλύτερο antivirus είναι το μυαλό και το καλύτερο firewall είναι η σύνεση. Ακόμα και να θωρακίσεις το pc σε ένα θησαυροφυλάκιο και χωρίς σύνδεση στο Internet, αν δεν προσέχεις πάλι θα μολυνθείς.

+1

Δημοσ.

+1 για τα free antiviruses

προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το avira, κάνει την δουλειά του χωρίς κανένα πρόβλημα

θα σου πρότεινα αντί να πληρώνεις τζάμπα λεφτά για antivirus να επενδύσεις λίγο χρόνο για να μάθεις πως να κάνεις σωστό surfing, μάθε internet security related stuff κτλ

έτσι θα μάθεις και κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Πηρα το avira antivirus 2012 για το λαπτοπ της αδερφης μου, απο το site του avira στα 8,95 για εναν υπολογιστη για ενα χρονο. Καλα ειναι νομιζω και ενταξει, δεν εχει καμια διαφορα με το free? Ρωταω γιατι δεν ξερω..

Προσωπικα για το pc μου πηρα το kaspersky internet security 2012 ενω περσυ ειχα το kaspersky antivirus 2011.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...