MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 περιστέρι το κυκλοφορεί ένας πιτσιρικάς Το θέλω.
Sarandis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ΔΕΝ το θέλεις, πίστεψέ με. Το παλιό που είχε μόνο 2 ηχεία ήταν ανυπόφορο.
Marria Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 δεν ξέρω εμένα φέτος μου φάνηκε λες και κράτησε έναν αιώνα... Εδω ριχνει ενα εκ. χιονι και αποκλειομαστε, δεν παμε στις δουλειες και νοιωθεις σαν να ηρθε το τελος του κοσμου
panosno1com Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εχει φαση ομως λες πω ποιος ειναι αυτος ο καγκουρας ο τρελος και περιμενεις κανα αμαξακι με εξατμιση μπουρι σομπας και βλεπεις ενα ποδηλατακι ! χαχααχ
KilliK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Types of ways to respond to an argument. μονο που ειναι fallacies και οχι arguments.
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ειναι αυτονοητο οτι αναφερομαι στους λιγους εδω περα.η ειμαστε στο 9gag και δεν τοχω παρει χαμπαρι; Είναι αυτονόητο το τι εστί αναλογία ή θα πρέπει να εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Ό,τι να 'ναι once more.
KilliK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Είναι αυτονόητο το τι εστί αναλογία ή θα πρέπει να εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; δεν καταλαβα τι γραφεις.τι αναλογια; για εξηγησε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις