Tenshi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τόση τεσοστερόνη.Μλκ θα συλλάβουμε όλοι λέμε,άντρες-γυναίκες!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου για το Family Guy, λέω ότι έχει αρκετές μπούρδες (αν και όταν συνηθίσεις το στυλ της σειράς, αυτές δεν ενοχλούν τόσο), αλλά κάθε τόσο σκάει ένα αστείο που είναι τόσο καλό, που αξίζει τον κόπο να κάθεσαι να βλέπεις μόνο και μόνο γι' αυτό. Και φέρνω ως παράδειγμα το παραπάνω.
μαφαλντα Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Γράψτε «let it snow» για χιονισμένο Google με θαμπωμένη οθόνη! Πολύ καλό! Link
hackerW32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου για το Family Guy, λέω ότι έχει αρκετές μπούρδες (αν και όταν συνηθίσεις το στυλ της σειράς, αυτές δεν ενοχλούν τόσο), αλλά κάθε τόσο σκάει ένα αστείο που είναι τόσο καλό, που αξίζει τον κόπο να κάθεσαι να βλέπεις μόνο και μόνο γι' αυτό. Και φέρνω ως παράδειγμα το παραπάνω. ετσι ακριβώς ειναι, κατέβασα seasson 1-8 και εχω κάτσει και τα βλεπω με τον αδελφό μου(9 χρονών).. εχει πέσει λιπόθυμος στο πάτωμα πάνω απο 20 φορές, και μια από αυτές ήταν και εκείνη την στιγμή. τα κορυφαία ειναι εκει που αντιγράφουν το star wars, έχουν 3 επισοδια αποκλειστικά με starwars.
Toufas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Επισης το family guy εχει καταντησει βαρετο πλεον. Εδω και 3-4 χρονια μονο τα road to... και τα επεισοδια με τον stewie και τον brian ειναι ωραια. Στην πλειοψηφια τους, τα επεισοδια απο το big bang theory ειναι πιο αστεια.
hackerW32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ποσες φορες παιζουν ξυλο? εχω δει μεχρι εκει που τα βρίσκουν αλλα ξαναμαλονουν για το πιος θα πληροσει το λογαριασμο στο εστιατοριο..
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Για εμένα πάντως, ο χειρότερος χαρακτήρας στον Φλώρεστ Γκαμπ ήταν η μάνα του Φλώρεστ.
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ποσες φορες παιζουν ξυλο? εχω δει μεχρι εκει που τα βρίσκουν αλλα ξαναμαλονουν για το πιος θα πληροσει το λογαριασμο στο εστιατοριο..
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 η πλακα ειναι οτι το πραγματικο μηνυμα της ταινιας και ο ρολος της Jenny σε αυτην,ειναι καθαρα πολιτικης φυσεως. και αυτο διοτι το Forest Gump αποτελει μια απο τις χειροτερες ταινιες πολιτικης προπαγανδας που εχει βγαλει ποτε το Χολυγουντ. εξου και τα οσκαρς που εισπραξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις