mary Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν σου ζητάει ο γκομενούκος σου; Παρε μωρο μου να σου κανω κιαλλο! 1
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παρε μωρο μου να σου κανω κιαλλο! Και μετα ελεγες για μενα που μαγειρευω και καθαριζω το σπιτι......
mary Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Και μετα ελεγες για μενα που μαγειρευω και καθαριζω το σπιτι...... ειπαμε για περιποιηση και να προσφερω.Πειναει ΤΟ παιδι μου και δε θα του δωσω κιαλλο? 1
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 marketing and shit http://www.ebay.co.uk/itm/YAMAKASI-LEONIDAS-30-MONITOR-LED-2560X1600-16-10-WQXGA-S-IPS-PANEL-DVI-D-Dual-/320973209144?pt=Computer_Monitors&hash=item4abb7e7e38 yamakasi leonidas
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ειπαμε για περιποιηση και να προσφερω.Πειναει ΤΟ παιδι μου και δε θα του δωσω κιαλλο? We agree!
Liverpool89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ετσι ακριβως οταν μου ζηταει η μανα μου και η αδερφη μου!!! :mad: Εμενα οτι μου ζητουσε η πρωην...)παλι γι αυτην λεω.. Πεινας ... οχι... Παιρνω εγω να φαω..μολις δαγκωνω μια, ε θα με δωσεις λιγο...τα νευρα μου πανω απο κεφαλι..αλλα εδινα... η με το παγωτο το χωνακι που εχει την σοκολατα στα τελειωματα...θελεις να σε παρω παγωτο...οχι..μολις εφτανα σε εκεινο το σημειο που με τρελαινει...δωστο μου να το φαω εγω...εε αι σιχτιρ την ειπα μια φορα και χαπ το εφαγα... 2
Liverpool89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε ακόμα την γουστάρεις ε; Ολα οσα περασα μαζι της ακομα τα γουσταρω και τα σκεφτομαι... αλλα τωρα πλεον δεν θελω να βρεθω μαζι της...προτιμω οταν με το καλο αυτο γινει να βρω μια κοπελα και να ξεκινησω κατι απο την αρχη..αργα και σταθερα... Με την πρωην περασα καλα αλλα τωρα για μενα ειναι πρωην ...Καλα να περναει την ευχομαι.... 1
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 και καλημέρα !!!! να εχουμε μια όμορφη Κυριακή ! 11
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ειπαμε για περιποιηση και να προσφερω.Πειναει ΤΟ παιδι μου και δε θα του δωσω κιαλλο? για να μην αναφερω την στιγμη που γυριζει απο την δουλεια και σου λεει «δεν προλαβα να φαω σημερα» και τρεχεις πανικοβλητη να τον ταισεις.
μαφαλντα Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 για να μην αναφερω την στιγμη που γυριζει απο την δουλεια και σου λεει «δεν προλαβα να φαω σημερα» και τρεχεις πανικοβλητη να τον ταισεις. Ε; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις