μαφαλντα Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 The Sedlec Ossuary -70000 ανθρώπινοι σκελετοί.Λουσιφερ πήγες;
gokuthelegend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πως φαινεται πως οι νεοι δεν ξερουν τον Μακγκαϊβερ εγώ τον Μαγκάιβερ δεν τον ξέρω, μόνο ακουστά τον έχω, αλλά ξέρω τον Colonel Jack O'Neill.
LongTom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 The Sedlec Ossuary -70000 ανθρώπινοι σκελετοί.Λουσιφερ πήγες; Έχω πάει και μπορώ να πω ότι είναι μοναδικό.Βέβαια εάν δεν αντέχεις τα μακάβρια είναι ότι χειρότερο.
pournaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εγώ τον Μαγκάιβερ δεν τον ξέρω, μόνο ακουστά τον έχω, αλλά ξέρω τον Colonel Jack O'Neill. Αυτος ομως δεν ταιριαζει στο ανεκδοτο, διοτι ο Μακγκαιβερ θα μπορουσε στο χαλαρο να ξεφυγει απο το προφυλακτικο, ο Colonel Jack O'Neill ομως οχι.
μαφαλντα Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Έχω πάει και μπορώ να πω ότι είναι μοναδικό.Βέβαια εάν δεν αντέχεις τα μακάβρια είναι ότι χειρότερο. Εε δεν ξέρω.Γιρλάντες με κρανία είναι κάπως,είναι και η ποσότητα.. The Garden of Cosmic Speculation is at Portrack House, near Dumfries in South West Scotland. It is a private garden created by Charles Jencks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις