Toufas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πωπω μολις το ειδα και εγω αυτο με την γατα γελαγα σαν βλακας
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πωπω μολις το ειδα και εγω αυτο με την γατα γελαγα σαν βλακας r/funny ftw
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 για την τιμή και την αξία των πινάκων έχουμε μιλήσει εδώ Για τον Rothko τα είπα λίγο πιο πρόσφατα στο μπλαμπλα: Ας μοιραστώ το επίπεδο μου: Πιστεύω πως η Clearwater, έχει υποβιβάσει τη μεταστροφή του Rothko, από το 57-58 και δώθε, αν και την έχει εντοπίσει και περιγράψει εξαιρετικά. It's doubt, no vibration, babe... Ο πίνακας που ειρωνεύεστε δείχνει τη μεταστροφή του ζωγράφου από τη θρησκόληπτη αντίληψης του για το σύμπαν λόγω της πλύση εγκεφάλου που χε δεχτεί στα μικράτα του, στη βαθιά πίστη του στον άνθρωπο και στην επίγεια ευτυχία και ολοκλήρωση που πρέπει ο κάθε άνθρωπος να επιδιώκει. Αλλά γαμήστε το μαλάκα, στο paint κάνω 10 τέτοια το λεπτό.
pournaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 για την τιμή και την αξία των πινάκων έχουμε μιλήσει εδώ Για τον Rothko τα είπα λίγο πιο πρόσφατα στο μπλαμπλα: Ο πίνακας που ειρωνεύεστε δείχνει τη μεταστροφή του ζωγράφου από τη θρησκόληπτη αντίληψης του για το σύμπαν λόγω της πλύση εγκεφάλου που χε δεχτεί στα μικράτα του, στη βαθιά πίστη του στον άνθρωπο και στην επίγεια ευτυχία και ολοκλήρωση που πρέπει ο κάθε άνθρωπος να επιδιώκει. Αλλά γαμήστε το μαλάκα, στο paint κάνω 10 τέτοια το λεπτό. Τωρα που το λες, εκει κατω δεξια, πισω απο το βουνο, και διπλα απο τους στρατιωτες της ρωσικης επαναστασης, αυτο αχνοφαινεται
laptop_man Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τωρα που το λες, εκει κατω δεξια, πισω απο το βουνο, και διπλα απο τους στρατιωτες της ρωσικης επαναστασης, αυτο αχνοφαινεται Ο Λένιν στην Ευρώπη;Γι αυτόν το πίνακα μιλάτε; lol
pournaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ο Λένιν στην Ευρώπη;Γι αυτόν το πίνακα μιλάτε; lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις