Praetorianos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Who cares anyway. Delete. Είμαι αναποφάσιστος σήμερα τελικώς.
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον επειδη δεν το καταλαβαινετε.1: το 9gag βγαζει λεφτα με ξενα αρχιδια. Δουλεια που κανανε αλλοι, copy paste με το ιδιο ακριβως comment στο 9gag. 560 alexa rating. Ειχαμε πιο πριν το γαμω "icanhascheeseburger" εχουμε τωρα το γαμω9gag. 2: ατομα που λενε ελα ρε το 4chan ειναι χαλια site, γελανε με αυτα που βλεπουν απο το 9gag, ενω ειναι κλεμμενα απο το 4chan. Καπου υπαρχει μια ειρωνια σε αυτη την προταση... 3: σε προσωπικο θεμα, με ενοχλει να βλεπω ατομα να εξυμνουν πραγματα που οταν τα εδειχνα εγω μου λεγανε α δεν ειναι αστεια αυτα ρε. Οπως ειπα και στην αγαπημενη γιν, internet hipster. 4: στο 4chan τουλαχιστον, για να βρεις τα πραγματικα αστεια posts, επρεπε να ξεπερασεις ενα σωρο πραγματα για να τα δεις. Και απο αυτα που ειχες δει για να φτασεις σε γαματα threads, καταλαβαινες ποσο αστεια ηταν. Οχι "epic thread is epic" Για οσους εχουν δει southpark - cartoon wars, νιωθω ακριβως οπως ενιωθε ο cartman για το family guy.
YiN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) The Art of Negative Space A dog's seeing eye Meticulously Detailed Drawings Made with Graphite and Chalk Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2011 από YiN
viper2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Meticulously Detailed Drawings Made with Graphite and Chalk +1 για το site
YiN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης, έχω πάθει πλάκα με αυτές τις φωτογραφίες: Conserving Africa's Wildlife Through Photography Δεν ήξερα ποιες να διαλέξω για να βάλω εδώ.
freedubus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Αράπη θες καβλιάρη μου; πάρε ένα σκυλάραπα
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καινουριος συναδελφος του γνωστου επιστημονα
bluesattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης, έχω πάθει πλάκα με αυτές τις φωτογραφίες: Conserving Africa's Wildlife Through Photography Δεν ήξερα ποιες να διαλέξω για να βάλω εδώ. Πολυ καλες . Επρεπε να βαλεις το ''τερατακι'' Γενικα τα σπαει το thread
astak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ζιμπαμπουε:ο ελέφαντας αυτός εχει μόλις 2 ώρες που πέθανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις