Προς το περιεχόμενο

The Official (κι άλλο;) Picture Thread. [Old]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

577332_402554943113821_929717661_n.jpg

Οι πίνακες δεν λένε τίποτα γιατί σε όλες τις χωρες δεν σημαίνει δημόσιος υπάλληλος ότι και να γίνει έχω δουλειά.

Υπάρχει άλλη νοοτροπία οπότε δεν νομίζω πως λένε κάτι οι πίνακες.

dirty-funny-humor-6.jpg?w=500&h=671

dirty-funny-humor-10.jpg?w=500&h=747

dirty-funny-humor-14.jpg?w=499&h=618

true

dirty-funny-humor-15.jpg?w=500&h=613

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

577332_402554943113821_929717661_n.jpg

μην αγχωνεσαι.

οι τρεις πολιτικοι αρχηγοι αποφασισανε μαζι να μην αγγιξουν τον κομματικο τους στρατο.

που σημαινει απολυσεις στο δημοσιο δεν θα γινουν,παρολο που στην γαλλια και την ιταλια εχουν ηδη ξεκινησει αφου ειναι κατι που πρεπει να γινει.

επομενως κοιμησου ησυχα.

εγω και τα υπολοιπα μελη του ιδιωτικου τομεα θα συνεχιζουμε να δουλευουμε ακουραστα και αδιακοπτα,προκειμενου να εξασφαλιζουμε τους μισθους και τις συνταξεις που παιρνετε στα 40,

μεσω της βαριας φορολογιας που υπομενουμε και της μιζας που σας πληρωνουμε προκειμενου να μας παρεχετε τις αντι-παραγωγικες υπηρεσιες σας για τις οποιες εχετε προσληφθει και ηδη πληρωνεστε να εκτελειτε.

και τελος,τα νουμερα στο πινακα ειναι σιγουρα λαθος.

ενα εκατομμυριο ειναι τουλαχιστον οι ΔΥ σε αυτη την χωρα.διοτι δημοσιος υπαλληλος δεν ειναι μονο ο τυπος που πινει την φραπεδια του πισω απο τον γραφειο και κανει τον μαγκα στην γιαγια που ερχεται να συμπληρωσει τα κωλοχαρτα της γραφειοκρατιας

για να παρει την συνταξη της.ειναι ο γιατρος του ΙΚΑ που δεν ερχεται στην δουλεια του να δει τους ασθενεις που εχουν κλεισει ραντεβου πριν 6 μηνες,γιατι προτιμαει να τους βλεπει στο ιδιωτικο του ιατρειο.ειναι ο καθηγητης του πανεπιστημιου που κανει απεργια ενω παραλληλα πληρωνεται κανονικα

σαν να δουλευει διοτι δεν χτυπαει καρτα αφιξης η γενικα δεν υπαρχει καποιο αφεντικο να ελεγχει οτι ηρθε στην δουλεια.ειναι ο αξιωματικος του στρατου που εχει τον φανταρο σαν υπηρετη,προσωπικο σωφερ,χτιστη και υπηρετη ενω ολο και κατι θα κλεβει απο τις στρατιωτικες προμηθειες,ειναι ο τυπος που ενω ειναι στην συνταξη,εγινε κηπουρος του δημου και δεν παταει καν να κανει την δουλεια του,ειναι ο σκουπιδιαρης που καθε καλοκαιρι θυμαται να κανει απεργιες για να παρει την ετησια του αυξηση μισθου αλλιως θα σας φανε τα σκουπιδια,η βρωμα και οι μυγες,αμ πως, και πολλες αλλες περιπτωσεις εργαζομενων που εχουν πελατειακες σχεσεις με το κρατος,αμεσες η εμμεσες,και πληρωνονται απο αυτο.ειναι και αυτοι δημοσιοι υπαλληλοι με την ευρεια εννοια.

savvy?

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

επειδή εγώ και τα δύο γεύματα ( english , american - δεν υπάρχει στην εικόνα , γερμανικό) που ανήκω ( ποτε δεν εχω πιει καφέ και ποτε καφετερια πρωί )

Δημοσ.

απο οτι μου ελεγε ενας που μενει γερμανια, οι γερμανοι εχουν για πρωινο πιτσες και μπυρες,πριν πανε στην δουλεια.

αλλα αυτος αναφεροταν κυριως στους blue collar εργατες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...