Προς το περιεχόμενο

The Official (κι άλλο;) Picture Thread. [Old]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο αλλα μην ανοιγω νεο θεμα,αφου μιλατε για κεραιες...

Στο σπιτι μου απεναντι(βασικα λιγα μετρα πιο κατω ειναι κατι αναλογο σαν αυτο..

dsc007241.jpg

Μαλλον μια καμουφλαρισμενη κεραια(σε ταρατσα σπιτιου)...Ειναι παρανομο?Μπορω να κανω καταγγελια?

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι απαραίτητα, το καμουφλάζ μπορει να ειναι για να γλυτωσει τη γκρινια των πυροβολημένων γειτόνων που θα ερθουν με ροπαλα και αλλα ομορφα.

Δημοσ.

:-(

ναι ενταξει υπερεβαλλα λιγο :P

βεβαια ακομα και αν ισχυουν τα ορια ασφαλειας και οι σχετικες αδειες μπορουν να φυγουν.... ^_^

Μαλλον μια καμουφλαρισμενη κεραια(σε ταρατσα σπιτιου)...Ειναι παρανομο?Μπορω να κανω καταγγελια?

ναι καμουφλαρισμενη κεραια ειναι. περισσοτερα δες εδω

keraies%20kamouflarismenes.jpg

http://www.home-biology.gr/index.php/asirmata-ilektromagnitika-pedia-ipsilis-sixnotitas/epiptoseis-keraies-kinitis-tilefonias

αλλα και εδω

http://keraies.wordpress.com/2011/06/24/%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82/

Δημοσ.

Εγώ να πω την άποψή μου ρε παλληκάρια; Κανένας δεν θέλει τις κεραίες αλλά όλοι θέλουμε να έχουμε σήμα. Αν θέλουμε να έχουμε κινητά θα έχουμε κεραίες στις γειτονιές μας τι να κάνουμε δλδ, αλλιώς να πάρετε δορυφορικά τηλέφωνα ναούμ

Δημοσ.

Εγώ να πω την άποψή μου ρε παλληκάρια; Κανένας δεν θέλει τις κεραίες αλλά όλοι θέλουμε να έχουμε σήμα. Αν θέλουμε να έχουμε κινητά θα έχουμε κεραίες στις γειτονιές μας τι να κάνουμε δλδ, αλλιώς να πάρετε δορυφορικά τηλέφωνα ναούμ

Not In My Backyard....

Δημοσ.

p5l75.gif

Τούτος δω ο πανθεός;!;! Νομίζω είχα δει αντίστοιχο στιγμιότυπο από ηβέντ του Carl Cox σε βίντεο. Αν ξέρεις κανείς από πού έχει κοπεί ας πει.

Δημοσ.

Τούτος δω ο πανθεός;!;! Νομίζω είχα δει αντίστοιχο στιγμιότυπο από ηβέντ του Carl Cox σε βίντεο. Αν ξέρεις κανείς από πού έχει κοπεί ας πει.

Ηταν ενας τυπος παλια μορφη που σκαγε σε καθε psy/goa party σε καροτσακι.

Πολλα ντραγκζ

Δημοσ.

Μονο που άκουσα το όνομα Carl Cox σ'αγαπώ!

Δημοσ.

1)Στην τουριστική πόλη Skagen μπορείτε να δείτε αυτό το απίστευτο θέαμα.

Αυτή η πόλη βρίσκεται στο βορειότερο άκρο της Δανίας όπου η Βαλτική θάλασσα συναντά τη Βόρεια θάλασσα.

Τα νερά των δύο θαλασσών δεν αναμειγνύονται, οπότε σχηματίζουν αυτή τη διαχωριστική γραμμή.

2)Αυτά τα δέντρα φυτρώνουν στο δάσος Grifino της Πολωνίας. Είναι άγνωστο γιατί κάνουν αυτήν την καμπύλη.

3)Αυτό το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο είναι γνωστο ως Danxia Landform. Παρουσιάζεται σε αρκετές περιοχές στη Κίνα.

Αυτή η φωτογραφία προέρχεται από την περιοχή Zhangye στην επαρχία Gansu.

Είναι το αποτέλεσμα απόθεσης διαφόρων χρωμάτων σκόνης για εκκατομύρια χρόνια.

4)Ο Ουρανοξύστης "Crescent Moon Tower" στο Ντουμπάι

5)Ντουμπάι. Θέα από τον ουρανοξύστη Burj Halifa. Ύψος 828 μέτρα - 163 όροφοι.

6)...και αυτή είναι η θέα αν κοιτάξεις προς τα κάτω

post-162297-0-75424000-1341274430_thumb.jpg

post-162297-0-09583100-1341274506_thumb.jpg

post-162297-0-28169600-1341274572_thumb.jpg

post-162297-0-24742400-1341274590_thumb.jpg

post-162297-0-03752300-1341274697_thumb.jpg

post-162297-0-02957600-1341274714_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...