Προς το περιεχόμενο

The Official (κι άλλο;) Picture Thread. [Old]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασχημα και περίεργα σπίτια.

house507a.jpg

268852-candy_house.jpg

playmobil.jpg

thumb-weird-houses-3.jpg

weird-houses-4.jpg

monster-house-5.jpg

Εδώ κι άλλα!

Earth From Space

earth-day-pictures-planet-from-space-bombetoka-bay-madagascar_34992_600x450.jpgBombetoka Bay, on the northwestern coast of Madagascar.

earth-day-pictures-planet-from-space-sarychev-volcano-eruption_35005_600x450.jpg Volcano Bubble

space100-aurora-australis-from-space_22168_600x450.jpgAurora Over Earth

earth-day-pictures-planet-from-space-eleuthera-island-bahamas_34995_600x450.jpg Eleuthera Island in the Bahamas

earth-day-pictures-planet-from-space-thunderstorm_35009_600x450.jpgThunderstorm Over Asia

earth-day-pictures-planet-from-space-tifernine-dune-field-algeria_35010_600x450.jpgIn Eastern Algeria's stretch of the Sahara

earth-day-pictures-planet-from-space-shoemaker-impact-structure_35006_600x450.jpgMade by Meteorite

its-a-by-bram-tiggelaar-flickr-185886-530-490.jpg

Δημοσ.

Το 4chan vs 9gag ακούγεται σαν special olympics.

μειωνεις ασχημα το διαμαντι του internet

τωρας

ναι. Σαν να λες "τι αχρηστος ο ταδε καλλιτεχνης" και μετα να τραγουδας τα τραγουδια του.

Σας την σπαει το 4chan? Κανενα προβλημα. Μην γελατε ομως με αυτα που εχουν κανει ατομα απο εκει μεσα.

Δημοσ.

εισακουστηκαν οι προσευχες μου.

διακυβεύονται τα χρηματα σου/πνευματικα σου δικαιωματα και σε κοφτει τοσο ωστε να προσεύχεσαι γιαυτό?

Requiem

ακου ενα τραγουδι που εγραψα.

Oliver Twist

και εδω ενα βιβλιο που εγραψα. αγορασε τα και τα 2 και δωσε μου τα χρηματα.εγω τα εκανα σου λεω.

ναι. Σαν να λες "τι αχρηστος ο ταδε καλλιτεχνης" και μετα να τραγουδας τα τραγουδια του.Σας την σπαει το 4chan? Κανενα προβλημα. Μην γελατε ομως με αυτα που εχουν κανει ατομα απο εκει μεσα.

tumblr_lnvvueuSsj1qcj56b.png?1318394475

Δημοσ.

ναι. Σαν να λες "τι αχρηστος ο ταδε καλλιτεχνης" και μετα να τραγουδας τα τραγουδια του.

Σας την σπαει το 4chan? Κανενα προβλημα. Μην γελατε ομως με αυτα που εχουν κανει ατομα απο εκει μεσα.

αμα δεν υπηρχε το 4chan

δεν θα υπηρχε το internet

απο την αλλη

αν σταματησει να υπαρχει το 9gag

θα επανελθει η καρμικη ισορροπια σε τουτο εδω τον πλανητη

Δημοσ.

λοιπον επειδη δεν το καταλαβαινετε.

1: το 9gag βγαζει λεφτα με ξενα αρχιδια. Δουλεια που κανανε αλλοι, copy paste με το ιδιο ακριβως comment στο 9gag. 560 alexa rating. Ειχαμε πιο πριν το γαμω "icanhascheeseburger" εχουμε τωρα το γαμω9gag.

2: ατομα που λενε ελα ρε το 4chan ειναι χαλια site, γελανε με αυτα που βλεπουν απο το 9gag, ενω ειναι κλεμμενα απο το 4chan. Καπου υπαρχει μια ειρωνια σε αυτη την προταση...

3: σε προσωπικο θεμα, με ενοχλει να βλεπω ατομα να εξυμνουν πραγματα που οταν τα εδειχνα εγω μου λεγανε α δεν ειναι αστεια αυτα ρε. Οπως ειπα και στην αγαπημενη γιν, internet hipster.

4: στο 4chan τουλαχιστον, για να βρεις τα πραγματικα αστεια posts, επρεπε να ξεπερασεις ενα σωρο πραγματα για να τα δεις. Και απο αυτα που ειχες δει για να φτασεις σε γαματα threads, καταλαβαινες ποσο αστεια ηταν. Οχι "epic thread is epic"

Για οσους εχουν δει southpark - cartoon wars, νιωθω ακριβως οπως ενιωθε ο cartman για το family guy.

u8ItF.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...