μαφαλντα Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ασχημα και περίεργα σπίτια. Εδώ κι άλλα! Earth From Space Bombetoka Bay, on the northwestern coast of Madagascar. Volcano Bubble Aurora Over Earth Eleuthera Island in the Bahamas Thunderstorm Over Asia In Eastern Algeria's stretch of the Sahara Made by Meteorite
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το 4chan vs 9gag ακούγεται σαν special olympics. μειωνεις ασχημα το διαμαντι του internet τωρας ναι. Σαν να λες "τι αχρηστος ο ταδε καλλιτεχνης" και μετα να τραγουδας τα τραγουδια του. Σας την σπαει το 4chan? Κανενα προβλημα. Μην γελατε ομως με αυτα που εχουν κανει ατομα απο εκει μεσα.
sugata Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 εισακουστηκαν οι προσευχες μου. διακυβεύονται τα χρηματα σου/πνευματικα σου δικαιωματα και σε κοφτει τοσο ωστε να προσεύχεσαι γιαυτό? Requiem ακου ενα τραγουδι που εγραψα. Oliver Twist και εδω ενα βιβλιο που εγραψα. αγορασε τα και τα 2 και δωσε μου τα χρηματα.εγω τα εκανα σου λεω. ναι. Σαν να λες "τι αχρηστος ο ταδε καλλιτεχνης" και μετα να τραγουδας τα τραγουδια του.Σας την σπαει το 4chan? Κανενα προβλημα. Μην γελατε ομως με αυτα που εχουν κανει ατομα απο εκει μεσα.
viper2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ναι. Σαν να λες "τι αχρηστος ο ταδε καλλιτεχνης" και μετα να τραγουδας τα τραγουδια του. Σας την σπαει το 4chan? Κανενα προβλημα. Μην γελατε ομως με αυτα που εχουν κανει ατομα απο εκει μεσα. αμα δεν υπηρχε το 4chan δεν θα υπηρχε το internet απο την αλλη αν σταματησει να υπαρχει το 9gag θα επανελθει η καρμικη ισορροπια σε τουτο εδω τον πλανητη
bnvdarklord Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 αμα δεν υπηρχε το internet δεν θα υπηρχε το 4chan There you go.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μερικά ήταν περίεργα κάποια άλλα άσχημα-το ροζ με τις καρδούλες πχ- Galápagos Tortoise and Baby
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον επειδη δεν το καταλαβαινετε. 1: το 9gag βγαζει λεφτα με ξενα αρχιδια. Δουλεια που κανανε αλλοι, copy paste με το ιδιο ακριβως comment στο 9gag. 560 alexa rating. Ειχαμε πιο πριν το γαμω "icanhascheeseburger" εχουμε τωρα το γαμω9gag. 2: ατομα που λενε ελα ρε το 4chan ειναι χαλια site, γελανε με αυτα που βλεπουν απο το 9gag, ενω ειναι κλεμμενα απο το 4chan. Καπου υπαρχει μια ειρωνια σε αυτη την προταση... 3: σε προσωπικο θεμα, με ενοχλει να βλεπω ατομα να εξυμνουν πραγματα που οταν τα εδειχνα εγω μου λεγανε α δεν ειναι αστεια αυτα ρε. Οπως ειπα και στην αγαπημενη γιν, internet hipster. 4: στο 4chan τουλαχιστον, για να βρεις τα πραγματικα αστεια posts, επρεπε να ξεπερασεις ενα σωρο πραγματα για να τα δεις. Και απο αυτα που ειχες δει για να φτασεις σε γαματα threads, καταλαβαινες ποσο αστεια ηταν. Οχι "epic thread is epic" Για οσους εχουν δει southpark - cartoon wars, νιωθω ακριβως οπως ενιωθε ο cartman για το family guy.
slygeo87 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 το 9gag βγαζει λεφτα με ξενα αρχιδια. Το καταλάβαμε απλά...
sugata Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εκτός αυτού ρε συ τούφα, είναι και το παρακάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις