Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 εχει κανει φωτοσοπ και στο πουλι του Και οι γυναικες κανετε στο στηθος σας. Συνεχεια οταν βγαινετε εξω.
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Και οι γυναικες κανετε στο στηθος σας. Συνεχεια οταν βγαινετε εξω. αυτα ειναι τα καλα οταν εχεις σχεση... φοραω το τουμπανο σουτιεν που μου κανει μασταρι cup E κι ολοι νομιζουν οτι εχω βυζαρες αλλα ο ενδιαφερομενος ξερει την αληθεια και δεν τον νοιαζει. ζητω οι βυζοσφιχτες που τουμπανιαζουν το βυζι. ζητω το make up, οι κορσεδες, τα τακουνια και οτιδηποτε αλλο βελτιωνει την εμφανιση. ειναι θεμιτο και νομιμο ντοπινγκ και χεστηκα αμα καποιοι εχουν προβλημα με αυτο. αμα θες και μπορεις κανε κι εσυ αναλογες μετατροπες στην εμφανιση σου.
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Κυκλοφορω με καλτσα πλεον. edit: ουτε μιλημενοι να ημασταν
Toufas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Χαχ. Σε πρόλαβα. Καί με εικόνα. Ιν γιορ φέης. πετα μου τις κλωστες σου πανω μου
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 πετα μου τις κλωστες σου πανω μου δυστυχως ομως στην περιπτωση τις καλτσας το προβλημα ειναι λειτουργικο οχι αισθητικο
thanocaster Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 δυστυχως ομως στην περιπτωση τις καλτσας το προβλημα ειναι λειτουργικο οχι αισθητικο μερικοί το λέμε απλά "ντόπινγκ".
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 δυστυχως ομως στην περιπτωση τις καλτσας το προβλημα ειναι λειτουργικο οχι αισθητικο και με την καλτσα μια χαρα δουλευει απο την αλλη ομως οταν ξεφουσκωνει αποτομα το στηθος μπορει να εμφανιστουν λειτουργικα προβληματα...
thanocaster Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ας το πάμε στο οφτόπικ για να μη μας το κλειδώσει πάλι ο δυσκοίλιος ο Λούσι.
thanocaster Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Παίζει να είναι η πρώτη πραγματικά αστεία φωτογραφία με μωρό (τέτοιο μωρό, όχι από τα... άλλα) που βλέπω στο ίντερνετ! =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις