traganeus Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 χαχα το πιάσατε? καλαμάκι!!! και έβαλαν και ένα μέσα στο ποτήρι. χαχαχαχα απίστευτο!!! ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ! και δεν είμαι Αθηναίος.
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 χαχα το πιάσατε? καλαμάκι!!! και έβαλαν και ένα μέσα στο ποτήρι. χαχαχαχα απίστευτο!!! ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ! και δεν είμαι Αθηναίος.
Sellers Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 χαχα το πιάσατε? καλαμάκι!!! και έβαλαν και ένα μέσα στο ποτήρι. χαχαχαχα απίστευτο!!! ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ! και δεν είμαι Αθηναίος. Γαμάτοι είμαστε φίλε. Μακάρι να ήταν όλη η Ελλάδα σαν κι εμάς, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.
sabpaxa Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 που τη βρηκες τη φωτο;που τη βρηκες τη φωτο; εγω απο το Σνουκα την εκλεψα. χιχιχι χαχα το πιάσατε? καλαμάκι!!! και έβαλαν και ένα μέσα στο ποτήρι. χαχαχαχα απίστευτο!!! ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ! και δεν είμαι Αθηναίος. σιωπη!σουτ....τσ.τσ. λαμογιο.που δεν εισαι αθηναιος.τσιτ.τσιμουδια δε σηκωνω κουβεντα
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Γαμάτοι είμαστε φίλε. Μακάρι να ήταν όλη η Ελλάδα σαν κι εμάς, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε. χαλλλλαρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 godlike trolling... achievement earned!
Προτεινόμενες αναρτήσεις