FarCry Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 μου φαινεται οτι το φεγγαρι μπηκε με photosopia γιατι αν δεις ειναι ιδια ακριβως εικονα με το wallpaper. αυτο δε γινεται σε original
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ιάκωβος Σπουργίτης έπρεπε να γράφει, αφού είναι του Ιωάννη.
Nikosgiann Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 +1 για το χιουμορ :-D -1 αν οντως ριχτηκε στην καλπη υπεροχο,τα είχα δει και πιο παλια
linuslost Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 +1 για το χιουμορ :-D -1 αν οντως ριχτηκε στην καλπη Πραγματικα! Απιστευτο το πως ψηφιζουν μερικοι. . .
skipperas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Πραγματικα! Απιστευτο το πως ψηφιζουν μερικοι. . . ήμουν εφορευτική. ανοίγω φάκελο. βρίσκω μέσα 2 ψηφοδέλτια διπλωμένα, αρκετές τρίχες κομμένες απτά @@ και μια χλέπα. i dont want to live on this planet anymore.
mastor10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ήμουν εφορευτική. ανοίγω φάκελο. βρίσκω μέσα 2 ψηφοδέλτια διπλωμένα, αρκετές τρίχες κομμένες απτά @@ και μια χλέπα. i dont want to live on this planet anymore. μλκ αισχρο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αυτούς που θέλουν να διαμαρτυρηθούν, εντός ή εκτός εισαγωγικών, και ταλαιπωρούν με κάτι τέτοιες αηδίες τους συμπολίτες τους στην εφορευτική, δεν τους καταλαβαίνω. Λες και τα ψηφοδέλτια τα μετράει κανένας πολιτικός, ας πούμε.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ήμουν εφορευτική. ανοίγω φάκελο. βρίσκω μέσα 2 ψηφοδέλτια διπλωμένα, αρκετές τρίχες κομμένες απτά @@ και μια χλέπα. i dont want to live on this planet anymore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις