firewalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλημέρααααα Coffee Wins Πωωωω, μόλις το είδα σου ορκίζομαι πως έκλεισα τα μάτια και μου ήρθε η μυρωδιά. Βουρ για καφέ.
ennoeitai Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 δεν θα κατσει και πολυ μεσα. εγώ άμα τον έβλεπα σ'αυτή την κατάσταση, θα τον έβγαζα κατευθείαν
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ποιος ειναι αυτος ωρε; αγαπουλα.στην φυλακουλα. εδω μοιαζει με τον λαζοπουλο.μεχρι και το μαλι του ειχε βαψει.
firewalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ίσως αποκρουστική για κάποιους εικόνα που περιλαμβάνει γάτα.
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 αγαπουλα.στην φυλακουλα. εδω μοιαζει με τον λαζοπουλο.μεχρι και τις γκρι τριχες απο τα μαλια του ειχε βαψει. Μπα δεν νομιζω Τακη... Οσο εκανα την ερωτηση εψαχνα κιολας, και ο γουγλης μου εβγαλε αυτο
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ίσως αποκρουστική για κάποιους εικόνα που περιλαμβάνει γάτα. γιεπ,ειχε τυχει και στο γατο μου αυτο.αλλα εβαλα μια γειτονισα μου,που ηξερε πιο πολλα απο γατες, να το τραβηξει. Μπα δεν νομιζω Τακη... Οσο εκανα την ερωτηση εψαχνα κιολας, και ο γουγλης μου εβγαλε αυτο οντως, my mistake. Khalid Sheikh Mohamm
Προτεινόμενες αναρτήσεις