antuansupra Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλό μήνα. Κήποι για βόλτα. Keukenhof, Netherlands Butchart Gardens, Canada Nong Nooch Garden, Thailand Yuyuan Garden, China Και εμείς στο Ατίνα ούτε για πλακα τέτοιους κήπους. ζητάω πολλά ρε γαμώτο? girl power Καί εκεί που την είχα στριμώξει που λετε παιδία μου σκάει μία μπάφλα η τσούπρα και σωρίαζομαι στο πεζοδρόμιο :shock:
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ επισης το πρωτο βιντεο απο το ομονυμο Thread που δειχνει το τροποποιημενο αεροπλανο.. κανεις ακομα να το εξηγησει.. μηπως περιμενετε να το δειτε θεμα στον ant1 πρωτα.. ? για οποιον θελει μπορει να διαβασει απο τα πολλα link στο τελος του αρθρου εδω : http://eleytheroi-el...g-post_807.html επιτέλους καπιος θαραλεος μίλησε, ασε ειχα προσπαθισει και εγω καποτε.. επιδη βλεπω κανα δυο ατομα να ενδιαφερονται δειτε αυτο (εχει parts)
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 επιτέλους καπιος θαραλεος μίλησε, ασε ειχα προσπαθισει και εγω καποτε.. επιδη βλεπω κανα δυο ατομα να ενδιαφερονται δειτε αυτο (εχει parts)
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 πρώτον δεν αναφέρθηκα σε εσενα και δεν ζήτησα την γνωμη σου, μηλησα συγκεκριμένα σε δυο ατομα. δεύτερον σταματα αυτο το βιολί τρεις μερες τώρα να μπλεκεσε παντου,παντα, και με ολους, μας εχεις πρήξει . τρίτον , καληνύχτα. επισης φοτογραφιεςπου εχω τραβήξει στο πισο μπαλκόνι μου, για να μην νομίζετε οτι οι φοτος με πολλές γραμμούλες ειναι πειραγμένες. για ποσο ακόμα πρόβατα? ηθελα να 'ξερα, δεν αρανοτιεστε τι στο #!@#$ ειναι αυτα? ακηρο, ειδα την ταινια, εκτως απο οτι ηταν φοβερη, δεν περιμενα να εχει τοσο χιουμορ μεσα, οπος σε αυτην την σκηνή και λιγα δευτερα πιο μετα υ.γ. use the power of pm if you want to say something.
Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 πρώτον δεν αναφέρθηκα σε εσενα και δεν ζήτησα την γνωμη σου, μηλησα συγκεκριμένα σε δυο ατομα. δεύτερον σταματα αυτο το βιολί τρεις μερες τώρα να μπλεκεσε παντου,παντα, και με ολους, μας εχεις πρήξει . τρίτον , καληνύχτα. επισης φοτογραφιεςπου εχω τραβήξει στο πισο μπαλκόνι μου, για να μην νομίζετε οτι οι φοτος με πολλές γραμμούλες ειναι πειραγμένες. για ποσο ακόμα πρόβατα? ηθελα να 'ξερα, δεν αρανοτιεστε τι στο #!@#$ ειναι αυτα? ακηρο, ειδα την ταινια, εκτως απο οτι ηταν φοβερη, δεν περιμενα να εχει τοσο χιουμορ μεσα, οπος σε αυτην την σκηνή και λιγα δευτερα πιο μετα υ.γ. use the power of pm if you want to say something. 9gag-er welcome to the internet. Οταν θες να απευθυνθεις σε συγκεκριμενα ατομα Α:για ενα θεμα που εχει εξαντληθει σαν κουβεντα σε κλειδωμενο thread , Β:για την φωτο που ειναι photoshopαρισμενη, στειλε pm σε αυτα. Αν εχεις προβλημα με το να κριτικαρουν το τι λες, μην τα λες δημοσια. Δακρυσα που στα επρηξα. Ειλικρινα δακρυσα. Για ποσο ακομα προβατο θα εισαι εσυ? Επειδη δεν ξερεις τι ειναι, σημαινει οτι δεν ξερουν και οι αλλοι? Σοβαρεψου. και για να ειμαι on topic:
Xvipes Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 και για να ειμαι on topic: Μα και χωρίς αυτό θεωρώ πως on topic ήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις