Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 muffaleta, panini, cuban. Μπορεις να το κανεις και με πιο ευκολο τροπο παντως και χωρις 4 ωρες. Απλα θες 2 τουβλα πυριμαχα, αλλιως panini press.
status Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τελος, στις αλοιφες που το προβλημα. Γενικα, λεγονται αλοιφες(εγω σαλατες τις λεω παντως) και καθοριζεις ποια αλοιφη-σαλατα θελεις. Δεν λες απλα αλοιφη και μαντευει ο αλλος. Αλοιφη την λενε μερικοι επειδη την "αλοιφει" ο αλλος πανω στην πιτα... Για τα τυριά το έχουμε εξαντλήσει το θέμα νομίζω. Για τις "αλοιφές" τώρα, αλοιφή μπορεί να θεωρηθεί και το γιαούρτι, και φυσικά το να λες μια ΣΑΛΑΤΑ αλοιφή, είναι γελοίο, πρώτη φορά το είπε η yin (αναφορά σε συνάδελφό της, και γελούσα 45 λεπτά τις ώρας.;ρ Το ψωμί πως το λένε; Το πιο εύστοχο θα ήταν να ρωτήσεις, "μια φέτα ψωμί" πως την λένε.
sheik Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αρα toufa καταληγουμε οτι και οι μεν και οι δε το λεμε λαθος , σωστα? Εσεις, διοτι λετε απλα "τυρι" και στην ουσια οτι σκατα και να σας βαλει μεσα δικιο θα'χει κι εμεις διοτι λεγοντας κασερι αυτος μπορει να μας βαλει γκουντα,ενταμ, ή οτι διαολο ειναι αυτο το κιτρινο τριμμενο που εχει συνηθως κι εμεις να το θεωρησουμε σωστο(αλλα δεν ειναι).
Sarandis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το πιο εύστοχο θα ήταν να ρωτήσεις, "μια φέτα ψωμί" πως την λένε. χαχαχα εννοώ το συγκεκριμένο ψωμί που έχει στην εικόνα που έβαλα, πως το ζητάς απο το φούρνο.
status Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το Βlue cheese, σε ποιά κατηγορία εμπίπτει; Στα κασσέρια ή στις φέτες, αφού δεν είναι ούτε κίτρινο, ούτε λευκό.
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το ψωμί πως το λένε; Foccacia θα ειναι το πιο καλο, αλλιως ciabatta, λαγανα. Δεν θελει ψωμι με προζυμι γιατι θα εχει πιο συμπαγη εσωτερικο.
tsakonas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τον σουβλίσανε. Δευτέρα δημοτικού ένα μικρό ξύλινο κυλινδρικό πράγμα που μοιαζει με ένα μεγάλο ξύλινο πράγμα (καλάμι), είναι λάθος να το λες ΚΑΙ καλαμάκι ; Ειδικά αν το κρέας που περνάς σε αυτό δεν το σουβλίζεις αλλά το ψήνεις; λάθος δεν είναι αν προέρχεται από την καλαμια...το συγκεκριμένο "καλαμάκι" είσαι σίγουρος ότι είναι από καλαμια? εγώ σου λέω ότι δεν έχει σχέση με την καλαμια. όσο για τα τυριά... το κασέρι κόλλησε από τα παλιά.. δεν υπήρχαν στην ελλάδα το 60 γκούντα edam κλπ...
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αρα toufa καταληγουμε οτι και οι μεν και οι δε το λεμε λαθος , σωστα? Εσεις, διοτι λετε απλα "τυρι" και στην ουσια οτι σκατα και να σας βαλει μεσα δικιο θα'χει κι εμεις διοτι λεγοντας κασερι αυτος μπορει να μας βαλει γκουντα,ενταμ, ή οτι διαολο ειναι αυτο το κιτρινο τριμμενο που εχει συνηθως κι εμεις να το θεωρησουμε σωστο(αλλα δεν ειναι). Όχι οι δε το λέτε λάθος γιατί μιλάτε για την γενική κατηγορία των τυριών χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο είδος τυριού, εμείς όταν δεν ξέρουμε τι ακριβώς είδος τυριού είναι απλά λέμε τυρί. Σα να αναφέρεσαι σε BMW και Honda και να τα λες και τα 2 Lada, πόσο πιο καθαρά να το θέσουμε δηλαδή?
eSATA Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αν θελουμε και φετα, θα πουμε φετα. Ώπα. Ζήτησα κρέπα με ΤΥΡΙ και μου έβαλαν φέτα.
sheik Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Και ροκφορ μπορουσαν να σου βαλουν και να'χουν δικιο.Aυτο ειπα πριν, οτι προφανως και οι μεν και οι δε το ζηταμε λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις