Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 καλαμι=ξυλινη ραβδος απο φυτο καλαμακι=μικρη ξυλινη ραβδος απο φυτο δε βλεπω πουθενα πλαστικο
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 καλαμι=ξυλινη ραβδος απο φυτο καλαμακι=μικρη ξυλινη ραβδος απο φυτο δε βλεπω πουθενα πλαστικο η μεγάλη άκαμπτη ράβδος από κρέας πώς λέγεται;
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Για μελλοντική χρήση; Αυτή είχε caption "Skrillex droping the bass xD Επεξ/σία 25 Απριλίου 2012 από zeniath
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το κατάλαβες ότι το έβαλα εδώ γιατί βαριέμαι να το βάλω bookmark το gifάκι έτσι;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ποιός μπορεί να μου εξηγήσει αυτό:
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ποιός μπορεί να μου εξηγήσει αυτό: Η θεωρία μου είναι ότι είναι στην κουλτούρα των Αθηναίων να γελάνε όταν ακούνε βρισιές (γι' αυτό και παραλλάσσουν ανέκδοτα που δεν έχουν ανάγκη από βρισιές, έτσι ώστε να τις περιλαμβάνουν ή ο ΜΠΡΑΦ βρίζει χωρίς λόγο και έχει ξεσκιστεί στα views). Το δικό σου ποστ ήταν περιγραφικό και δεν έκανε "κλικ".
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Η θεωρία μου είναι ότι είναι στην κουλτούρα των Αθηναίων να γελάνε όταν ακούνε βρισιές (γι' αυτό και παραλλάσσουν ανέκδοτα που δεν έχουν ανάγκη από βρισιές, έτσι ώστε να τις περιλαμβάνουν ή ο ΜΠΡΑΦ βρίζει χωρίς λόγο και έχει ξεσκιστεί στα views). Το δικό σου ποστ ήταν περιγραφικό και δεν έκανε "κλικ". ο μπραφ δε βριζει,κραζει.εχει τεραστια διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις