firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Επειδη το ειδες εσυ στο site που πηγες, δεν σημαινει οτι μπορουν και αλλοι Βαλε το imgur addon και με δεξι κλικ τα κανει μονο του upload στο imgur. Το πρόβλημα μάλλον το έχετε εσείς. Η εικόνα είναι ανεβασμένη σε image hosting (http://postimage.org/). Το addon του imgur δεν λειτουργεί πάντα σωστά (κυρίως με gifs). Συγκεκριμένα από το site που βρίσκω αρκετές εικόνες δεν μπορεί να τις κάνει upload.
παπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το πρόβλημα μάλλον το έχετε εσείς. Η εικόνα είναι ανεβασμένη σε image hosting (http://postimage.org/). Ουτε εγω την βλεπω
giorgos147 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ουτε εγω την βλεπω Τη ξανά έβαλα στο πάνω-πάνω ποστ. Μη λέμε τα ίδια. Τώρα πρέπει να είναι οκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το πρόβλημα μάλλον το έχετε εσείς. ούτε εγώ την έβλεπα... μια καλή τακτική είναι να κάνει κάποιος ctrl+F5 αφού postάρει photos ώστε να checkάρει ότι φαίνονται σωστά...
παπι Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Τη ξανά έβαλα στο πάνω-πάνω ποστ. Μη λέμε τα ίδια. Τώρα πρέπει να είναι οκ.
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ούτε εγώ την έβλεπα... μια καλή τακτική είναι να κάνει κάποιος ctrl+F5 αφού postάρει photos ώστε να checkάρει ότι φαίνονται σωστά... Από άλλον υπολογιστή την έβαλα, από άλλον την βλέπω τώρα. Οπότε... Κάπου αλλού πρέπει να είναι το θέμα. Αν κάνετε παράθεση το μήνυμα και βάλετε το link κατευθείαν, ή με δεξί κλικ στο "Δημοσιευμένη εικόνα">View image την βλέπετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 την βλέπω μόνο όταν κάνω open το img σε άλλο tab, Chrome btw
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 4k get tbh. Μπορεί να κάνει κανα περίεργο redirect o hoster. FF, Linux εδώ.
giorgos147 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Σορ, πρέπει να παίζει κάτι με την IP τοστανιότου.
viper2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το πρόβλημα μάλλον το έχετε εσείς. Η εικόνα είναι ανεβασμένη σε image hosting (http://postimage.org/). Το addon του imgur δεν λειτουργεί πάντα σωστά (κυρίως με gifs). Συγκεκριμένα από το site που βρίσκω αρκετές εικόνες δεν μπορεί να τις κάνει upload. και το πηγαινες τοσο καλα
Toufas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παιδια αν εχετε μπει στην σελιδα απο πριν, λογικο ειναι να την βλεπετε μιας και ειναι στην cache σας.
giorgos147 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παιδια αν εχετε μπει στην σελιδα απο πριν, λογικο ειναι να την βλεπετε μιας και ειναι στην cache σας. Με καθαρή cache έγραψα τα παραπάνω.
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παιδια αν εχετε μπει στην σελιδα απο πριν, λογικο ειναι να την βλεπετε μιας και ειναι στην cache σας. Δεν πρέπει να είναι κάτι με την cache. Αυτό που κατάλαβα είναι πως υπό ορισμένες (απροσδιόριστες) συνθήκες ο browser/το site/hoster σταματά το φόρτωμα της εικόνας. Και βγάζει το "Δημοσιευμένη εικόνα". Ίσως κάποιο time out. fake PSU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις