alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 the fuck is that? +- κάνα δισεκατομμύριο ώρες gameplay... ή αλλιώς η Tamriel
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δε μ' αρέσουν εμένα αυτά τα πράματα. 71 ώρες gameplay στο τελευταίο (skyrim) μέχρι στιγμής και δεν έχω ανοίξει ούτε καν ολόκληρο το χάρτη του
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ρε κοίτα, επειδή ξέρω ότι με σένα μπορώ να μιλάω άνετα: στη μπούτσα μου. Πώς σου φάνηκε.
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ρε κοίτα, επειδή ξέρω ότι με σένα μπορώ να μιλάω άνετα: στη μπούτσα μου. Πώς σου φάνηκε. στην αρχή δεν το κατάλαβα γιατί το έφερες απ'έξω απ'έξω αλλά τώρα οκ... Βάλε το mod Like a Sir Crabs τρελό γέλιο μόλις το τελειώσω στο xbox θα το βάλω στο pc με mods
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ρε κοίτα, επειδή ξέρω ότι με σένα μπορώ να μιλάω άνετα: στη μπούτσα μου. Πώς σου φάνηκε. Report ρε. Πως μιλάς έτσι στους moderators του insomnia;!
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Report ρε. Πως μιλάε έτσι στους moderators του insomnia;! Στα γλυκόλογα δεν παίζεται ο μπαγάσας...
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ρε κοίτα, επειδή ξέρω ότι με σένα μπορώ να μιλάω άνετα: στη μπούτσα μου. Πώς σου φάνηκε. ΠΟΙΗΜΑ, ΠΟΙΗΜΑ!!!: Ρ Report ρε. Πως μιλάς έτσι στους moderators του insomnia;! Ε, αγάπη δίχως πείσματα, εσύ πρέπει να καταλαβαίνεις περισσότερο από όλους εδώ μέσα;ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ε, αγάπη δίχως πείσματα, εσύ πρέπει να καταλαβαίνεις περισσότερο από όλους εδώ μέσα;ρ OK, έχω γίνει τρελό τρολ τελευταία, αλλά θα σκάσω: γιατί;
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 OK, έχω γίνει τρελό τρολ τελευταία, αλλά θα σκάσω: γιατί; Να πλαντάξεις κίναιδε, δεν σου λέω ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις