Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ουτε καν , εμενα μου κανει για ταξεις μεγεθους ανωτερη Όχι ρε συ -nick-... Βασικά.. η μόνη ανώτερη φωτογραφία από αυτή: Νομίζω ότι είναι αυτή: Όχι ότι η τύπισσα από το post δεν είναι καλή... αλλά όχι και τάξεις ανώτερη. Εκτός και εάν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις.
eSATA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 για σκεψου εναν καλο λογο που θα εκανε μια πουτανα να χαρισει τις υπηρεσιες της. Κανένας επαγγελματίας δεν χαρίζει τις υπηρεσίες του.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καμια γυναίκα δεν χαρίζει τις υπηρεσίες της. Θα το πληρώσεις αργά η γρήγορα. φιξντ
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Να σε γουσταρει η να εισαι ο σουπερ ντουπερ εραστης, οπως και να εχει με τοσα που εχουν δει τα ματια της δυσκολα ξεχωριζει οποιονδηποτε απο τον σωρο.
-nick- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 η να εισαι ο σουπερ ντουπερ εραστης, οπως και να εχει με τοσα που εχουν δει τα ματια της δυσκολα ξεχωριζει οποιονδηποτε απο τον σωρο. Point taken αλλα αυτο ισχυει για οποιαδηποτε (και οποιονδηποτε) ειχε πολλους εραστες/συντροφους στο παρελθον
eSATA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Την πουτάνα στην "ψυχή" την πληρώνεις. Την πουτάνα στο επάγγελμα την πληρώνεις. Η δεύτερη βρίσκεται στο περιθώριο.
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Την πουτάνα στην "ψυχή" την πληρώνεις. Την πουτάνα στο επάγγελμα την πληρώνεις. Η δεύτερη βρίσκεται στο περιθώριο. βασικα ολες τις πληρωνεις απλα οι πουτανες σου λενε απο πριν ποσο θα σου στοιχησει.
Lucifer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Παιδιά, τα χόμπυ σας δε μας αφορούν. Μείνετε οντόπικ.
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Κάτι τέτοιο. κατι λεει οτι ειναι ειδος υπο εξαφανιση. με τις ευχες μου! :fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις