evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Sorry δεν μπαινω στο 9gag, προτιμω να παιρνω τον καρκινο μου απο τον router μου και το κινητο μου. For the record ειναι repost απο 1 χρονο πριν. ρε αγορι μου, σου τρωει το ψωμι το 9gag? εχεις τπτ μετοχες στο 4chan και κλαιγεσαι μονιμως;
Praetorianos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Sorry δεν μπαινω στο 9gag, προτιμω να παιρνω τον καρκινο μου απο τον router μου και το κινητο μου. For the record ειναι repost απο 1 χρονο πριν. For the record, πρέπει να μάθεις να καταλαβαίνεις πότε κάποιος κάνει πλάκα. Ειδικά με τέτοια υπογραφή θα 'πρεπε να το περιμένεις. Κατά δεύτερον στα @@ μου αν είναι από 9gag, reddit, 4chan ή tispanagiastamatia.com.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ρε αγορι μου, σου τρωει το ψωμι το 9gag? εχεις τπτ μετοχες στο 4chan και κλαιγεσαι μονιμως; Δεν κλαιγομαι φιφη, ξεχασα το γεγονος οτι δεν μπορω να κριτικαρω κατι που με ενοχλει (το site, το userbase, το forced humour, cancer) εχεις δικιο. For the record, πρέπει να μάθεις να καταλαβαίνεις πότε κάποιος κάνει πλάκα. Ειδικά με τέτοια υπογραφή θα 'πρεπε να το περιμένεις. Κατά δεύτερον στα @@ μου αν είναι από 9gag, reddit, 4chan ή tispanagiastamatia.com. Μα και εγω εκανα πλακα, νομιζω οτι ο καρκινος με τα κινητα και τον router ηταν το hint για το αν μιλαω σοβαρα.
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 εν το μεταξυ το ονειρο καθε μπουρδελοβιου ειναι να γαμησει πουτανα τζαμπα.
Praetorianos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 εν το μεταξυ το ονειρο καθε μπουρδελοβιου ειναι να γαμησει πουτανα τζαμπα. Ωρε Εύα, πιάσε το νόημα του μηνύματος. Λες να είναι πόστερ κατά της πειρατείας αυτό?
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Πως το συμπέρανες αυτό; για σκεψου εναν καλο λογο που θα εκανε μια πουτανα να χαρισει τις υπηρεσιες της. Ωρε Εύα, πιάσε το νόημα του μηνύματος. Λες να είναι πόστερ κατά της πειρατείας αυτό? οχι, ρε συ. απλα ειναι τοσο ηλιθιο που ουτε να γελασεις δεν μπορεις.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Απο που συμπεραίνουμε οτι είναι του επαγγέλματος ακριβώς; επειδή το λέει από κάτω; γιατι η φωτο δεν έχει κάποιο χαρακτηριστικό που δε βρίσκεις και σε μη επαγγελματίες
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 βαζικα μου μοιαζει για την charlise theron η τυπισα
-nick- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 βαζικα μου μοιαζει για την charlise theron η τυπισα Ουτε καν , εμενα μου κανει για ταξεις μεγεθους ανωτερη
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 για σκεψου εναν καλο λογο που θα εκανε μια πουτανα να χαρισει τις υπηρεσιες της. γινεται να το κανει.
-nick- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 για σκεψου εναν καλο λογο που θα εκανε μια πουτανα να χαρισει τις υπηρεσιες της. Να σε γουσταρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις