stavi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 όταν τρώω μ'αρέσει είτε να κάθομαι στο πισι και να χαζολογάω είτε να βλέπω τηλεόραση... οπότε παίρνω τα κορν φλειξ μου και κάθομαι στο πισι να δω τίποτα ενδιαφέρον και βλέπω αυτήν την αηδία δεν ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι από αυτούς που αηδιάζουν εύκολα όταν τρώνε
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 εαν σου πουν ποτε να μπεις στο heaven666 εσυ μην μπεις
sugata Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 όταν τρώω μ'αρέσει είτε να κάθομαι στο πισι και να χαζολογάω είτε να βλέπω τηλεόραση... οπότε παίρνω τα κορν φλειξ μου και κάθομαι στο πισι να δω τίποτα ενδιαφέρον και βλέπω αυτήν την αηδία δεν ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι από αυτούς που αηδιάζουν εύκολα όταν τρώνε Κι ήθελες προφανώς να μοιραστείς την αηδία σου με τον υπόλοιπο κόζμο, ε?
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Κοκορέτσι δεν έχετε φτιάξει ποτέ ρε φρούλες;
sugata Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Κοκορέτσι δεν έχετε φτιάξει ποτέ ρε φρούλες; ΔΕΝΤΟΙΔΙΟ. (προσωπικά στο συκώτι μου, έτρωγα την ώρα που είδα την εικόνα. Αλλά είπα να εκφράσω την άποψη λοιπών συναηδιάζοντων).
stavi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Κι ήθελες προφανώς να μοιραστείς την αηδία σου με τον υπόλοιπο κόζμο, ε? ήμουν σίγουρη ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό.. ναι κι ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω. όπως όταν περπατάς στο δρόμο και λες στον άλλον ποπο! κοίτα εμετός!
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 όταν τρώω μ'αρέσει είτε να κάθομαι στο πισι και να χαζολογάω είτε να βλέπω τηλεόραση... οπότε παίρνω τα κορν φλειξ μου και κάθομαι στο πισι να δω τίποτα ενδιαφέρον και βλέπω αυτήν την αηδία δεν ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι από αυτούς που αηδιάζουν εύκολα όταν τρώνε Αηδιαστικό "βρήκα" το γατί πάνω στο γραφείο tbh. Όχι αυτό.
pournaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αηδιαστικο ειναι γιατι ειναι ακουμπημενο πανω στο χαρτι ετσι χυμα. Ποιος ξερει τι χημικη επεξεργασια να ειχε το χαρτι, πως να το φας μετα;
nikos21aek Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μπράβο και αφού το είδες και σου κόπηκε η όρεξη λες δεν το βάζω και στο ινσόμνια και χωρίς σπόιλερ μπας και τρώει και κανένας άλλος μην είμαι η μόνη που της κόπηκε η όρεξη με αυτή τη βλακεία;Θα το κουοτάρουν κιόλας εκεί να το δούνε όλοι.Του φούστη.Κάποιος δεν θα φάει μαζί με εμένα.
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Θέλετε να δείτε φωτογραφία καισαρικής τομής;;;;;;;; ΟΧΙ;;;; Μείνετε οντόπικ!!
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Η ωμη σαρκα σας αηδιαζει? Να μαντεψω οτι στο χασαπικο δεν πατε ποτε σας, δεν μαγειρευετε τιποτα κλπκλπ. Τεσπα Σκυλια που τιναζονται.
Socratis_g Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 ΚΟΥΙΖ βρείτε τη σχέση που συνδέει το ζευγαράκι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις