Προς το περιεχόμενο

The Official (κι άλλο;) Picture Thread. [Old]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

όταν τρώω μ'αρέσει είτε να κάθομαι στο πισι και να χαζολογάω είτε να βλέπω τηλεόραση...

οπότε παίρνω τα κορν φλειξ μου και κάθομαι στο πισι να δω τίποτα ενδιαφέρον και βλέπω αυτήν την αηδία

tumblr_lqrq6b5iWo1qmz62ho1_500.jpg

δεν ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι από αυτούς που αηδιάζουν εύκολα όταν τρώνε

Δημοσ.

όταν τρώω μ'αρέσει είτε να κάθομαι στο πισι και να χαζολογάω είτε να βλέπω τηλεόραση...

οπότε παίρνω τα κορν φλειξ μου και κάθομαι στο πισι να δω τίποτα ενδιαφέρον και βλέπω αυτήν την αηδία

Κι ήθελες προφανώς να μοιραστείς την αηδία σου με τον υπόλοιπο κόζμο, ε?

Δημοσ.

Κοκορέτσι δεν έχετε φτιάξει ποτέ ρε φρούλες;

ΔΕΝΤΟΙΔΙΟ.

(προσωπικά στο συκώτι μου, έτρωγα την ώρα που είδα την εικόνα. Αλλά είπα να εκφράσω την άποψη λοιπών συναηδιάζοντων).

Δημοσ.

Κι ήθελες προφανώς να μοιραστείς την αηδία σου με τον υπόλοιπο κόζμο, ε?

ήμουν σίγουρη ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό..

ναι κι ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω.

όπως όταν περπατάς στο δρόμο και λες στον άλλον

ποπο! κοίτα εμετός!

Δημοσ.

tumblr_lqrq6b5iWo1qmz62ho1_500.jpg

Αηδιαστικό "βρήκα" το γατί πάνω στο γραφείο tbh. Όχι αυτό.

Δημοσ.

Αηδιαστικο ειναι γιατι ειναι ακουμπημενο πανω στο χαρτι ετσι χυμα. Ποιος ξερει τι χημικη επεξεργασια να ειχε το χαρτι, πως να το φας μετα; :rolleyes:

Δημοσ.

Μπράβο και αφού το είδες και σου κόπηκε η όρεξη λες δεν το βάζω και στο ινσόμνια και χωρίς σπόιλερ μπας και τρώει και κανένας άλλος μην είμαι η μόνη που της κόπηκε η όρεξη με αυτή τη βλακεία;Θα το κουοτάρουν κιόλας εκεί να το δούνε όλοι.Του φούστη.Κάποιος δεν θα φάει μαζί με εμένα.

Δημοσ.

Η ωμη σαρκα σας αηδιαζει? Να μαντεψω οτι στο χασαπικο δεν πατε ποτε σας, δεν μαγειρευετε τιποτα κλπκλπ.

Τεσπα

Σκυλια που τιναζονται.

WHDYx.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...