Pantelwolf Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πάντελ, άμα σου δίνανε ένα χαρτί που είχε γραμμένη πάνω την παράσταση πόσο θα το έβγαζες; εγώ αν έπρεπε να διαλέξω στο δικό μου συντακτικό αναλυτή, θα διάλεγα το αποτέλεσμα του μαύρου, θεωρώντας οτι οτιδήποτε είναι δεξιά του συμβόλου της διαίρεσης μπαίνει σε παρενθέσεις. στην προκειμενη ο δικος μου συντακτικος αναλυτης θα ειναι το μυαλο μου. Αλλά και πάλι πρέπει να κάνω παραδοχή.
zeniath Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Ρε να μη σας πω φτάνει, δε μας νοιάζει πως θα κάνετε την εξίσωση εδώ βάζουμε φωτογραφίες δεν συζητάμε για μαθηματικά γυμνασίου. Κάντε σωστά τις διαφορικές και ας κάνετε λάθος αυτήν, νισάφι πια.
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια, μια μικρη σημειωση (με ολη την καλη διαθεση). Το να βαζεις ενα εικονογραφημενο ανεκδοτο η σκετσακι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ. Ελεος πια με αυτο το πραγμα. Μπαινεις να δεις μια εικονα και πρεπει να διαβασεις ενα κειμενο χιλιων λεξεων για να καταλαβεις τι λεει. Η βαλτε τα στα ανεκδοτα (γιατι περι αυτου προκειται) η καντε ενα ξεχωριστο θεμα.
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια, μια μικρη σημειωση (με ολη την καλη διαθεση). Το να βαζεις ενα εικονογραφημενο ανεκδοτο η σκετσακι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ. Ελεος πια με αυτο το πραγμα. Μπαινεις να δεις μια εικονα και πρεπει να διαβασεις ενα κειμενο χιλιων λεξεων για να καταλαβεις τι λεει. Η βαλτε τα στα ανεκδοτα (γιατι περι αυτου προκειται) η καντε ενα ξεχωριστο θεμα. οι κανονες του συγκεκριμενου τοπικ δεν απαγορευουν το ανεβασμα εικονογραφημενων ανεκδοτων. διαφορετικα θα επρεπε να απαγορευθει οτιδηποτε προερχεται απο cyanide and happines,kxcd,9gag/rageguy με τα μινι ανεκδοτα στα καθετα/σταυρωτα πανελ,κτλ απο την στιγμη που δεν γινεται παραβιαση αυτων των κανονων,και μεχρι να ανανεωθουν ωστε να απαγορευουν κατι τετοιο,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανεχθεις αυτες τις εικονες και οσους τις ποσταρουν. επισης αν νοιωθεις οτι δεν μπορεις να διατηρησεις την αυτοσυγκεντρωση σου αρκετα ωστε να κατανοησεις μια εικονα που περιεχει μια αραδα λεξεων,καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια και στο παρακατω: http://en.wikipedia.org/wiki/Attention_deficit_disorder παντα φιλικα.
μαφαλντα Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 The Adrspach-Teplice Rocks of the Czech Republic Καλημέρα και καλό μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις