Προς το περιεχόμενο

The Official (κι άλλο;) Picture Thread. [Old]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αχαχαχαχα :mrgreen: του τσακωνα μονο δεν μου αρεσει.

πως το φτιαξες; με photoshop η υπαρχει generator?

copy paste, το ένα δίπλα στο άλλο.

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα διάιρεση και μετα πολλάπλασιασμό ή το πας με την σειρά;Δεν είναι με όποια σειρά θέλουμε; Είναι σαν να λες θα κάνω πρώτα πρόσθεση και μετά αφαίρεση!(ρωτάω απλά)

Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά στις πράξεις: παρενθέσεις, δυνάμεις, διαίρεση/πολλαπλασιασμός και πρόσθεση/αφαίρεση.Όταν έχεις να κάνεις με ίσης προτεραιότητας πράξεις, πχ έναν 2 x 10 διά 5 ή 2+3-10, το λύνεις με σειρά προτεραιότητας από αριστερά προς τα δεξιά.

γιατί όμως; δεν θα έπρεπε να υπάρχουν παρενθέσεις;

κλπ...

Θα το ξαναπώ ,το συζητούσαμε στο ΟΟΤ πριν λίγο καιρό, είναι λάθος το Input,

περιέχει δηλαδή αμφισημία.

Ανάλογα πως έχει προγραμματιστεί ο συντακτικός αναλυτής του κομπιουτερακίου, θα δώσει το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Κανονικά θα έπρεπε να χτυπάει λάθος και να ζητά επεξήγηση. Και οι δυο προσεγγίσεις είναι σωστές. Μεταξύ όμοιων πράξεων (πολλ/μος-διαίρεση είναι η ίδια πράξη) δεν υπάρχει θέμα σειράς, με όποια σειρά και να τα πάρεις είναι το ίδιο, αρκεί να είναι σαφώς καθορισμένο τι μπαίνει στον παρονομαστή και στον αριθμητή κάθε πράξης.

εγώ αν έπρεπε να διαλέξω στο δικό μου συντακτικό αναλυτή, θα διάλεγα το αποτέλεσμα του μαύρου, θεωρώντας οτι οτιδήποτε είναι δεξιά του συμβόλου της διαίρεσης μπαίνει σε παρενθέσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...