Προς το περιεχόμενο

The Official (κι άλλο;) Picture Thread. [Old]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί δεν βάζουν σε όλα παρενθέσεις να μην μπερδεύεται κανείς να τελειώνουμε.

αυτο κανω κι εγω για να ειμαι σιγουρη.

Δημοσ.

αυτο κανω κι εγω για να ειμαι σιγουρη.

Αφού βγάζει σφάλμα εαν δεν είναι ίδιο το πλήθος των παρενθέσεων ρε...πάντως το δικό μου, ένα Urban, αγορασμένο από Jumbo στα 4 ευρώ, του έκανα την πράξη 0/0 και έκλεινε.;ρ

Δημοσ.

Μωρέ κανόνες υπάρχουν, προτεραιότητες κτλ, αλλά αφού σχεδόν κανείς δε τους χρησιμοποιεί(ακόμα κι οι κατασκευαστές κομπιουτερακίων) ή πολλοί άνθρωποι δεν τους ξέρουν(και ταυτόχρονα με τις παρενθέσεις δεν υπάρχει περιθώριο λάθους), δε μπορώ να σκεφτώ γιατί δε το σκίζουμε στις παρενθέσεις να λήξει το θέμα. Τέλος πάντων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού βγάζει σφάλμα εαν δεν είναι ίδιο το πλήθος των παρενθέσεων ρε...πάντως το δικό μου, ένα Urban, αγορασμένο από Jumbo στα 4 ευρώ, του έκανα την πράξη 0/0 και έκλεινε.;ρ

never-divide-by-zero-meme-08.jpg

Δημοσ.

Μωρέ κανόνες υπάρχουν, προτεραιότητες κτλ, αλλά αφού σχεδόν κανείς δε τους χρησιμοποιεί(ακόμα κι οι κατασκευαστές κομπιουτερακίων) ή πολλοί άνθρωποι δεν τους ξέρουν(και ταυτόχρονα με τις παρενθέσεις δεν υπάρχει περιθώριο λάθους), δε μπορώ να σκεφτώ γιατί δε το σκίζουμε στις παρενθέσεις να λήξει το θέμα. Τέλος πάντων.

F = (ma), για να διορθώσω και τον Νεύτωνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...