YiN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το 9gag δεν έχει κάτι δικό του, μια απλή διευκρίνηση.
Freakster Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ΘΑ ΕΡΘΩ;; σιριουσλι; με συστραν γινεται η μεταφραση;
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Οι καλύτερες πουτάνες*. *Ιέρειες του έρωτα,ε;Μη ξεχνάμε και την του Περικλή (όχι του αδερφού του φούφουτου ),χωρίς αυτήν θα ήταν ένας ακόμα εργολάβος του δημοσίου...
Marria Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ΘΑ ΕΡΘΩ;; σιριουσλι; με συστραν γινεται η μεταφραση; Εμενα σωστο μου φαινεται παντως
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεινόσαυρε,υπάρχει γυναικεία έκφραση στην ώρα της κρίσης,"έρχομαι",κάτι σαν το αντρικό-πολεμικό "αέρααααα"..... Όχι ακριβώς αέρα,δηλαδή πάρτα μωρή άρρωστη κι ετς.
Freakster Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχω ακουσει "ερχομαι" ως τωρα ρε παιδια τι χανω ο ανθρωπος;; καλυτερα βασικά, γιατι στο "ερχομαι" θα απανταγα καμια εξυπναδα τύπου, "γιατι που ησουν τοση ωρα" και θα ξενερωναμε
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχω ακουσει "ερχομαι" ως τωρα ρε παιδια τι χανω ο ανθρωπος;; καλυτερα βασικά, γιατι στο "ερχομαι" θα απανταγα καμια εξυπναδα τύπου, "γιατι που ησουν τοση ωρα" και θα ξενερωναμε Το κόλπο είναι να τα λες μετά αυτά που σκέφτεσαι.
slipknot Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το κόλπο είναι να τα λες μετά αυτά που σκέφτεσαι. Υπερθεματίζω. Εκτός απ' το punchline, παίζει ρόλο και το timing.
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εκείνο που λέγανε οι "παλιοί",κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή....
Marria Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εκείνο που λέγανε οι "παλιοί",κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.... http://www.youtube.com/watch?v=N3rBA0k51jA
viper2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεινόσαυρε,υπάρχει γυναικεία έκφραση στην ώρα της κρίσης,"έρχομαι",κάτι σαν το αντρικό-πολεμικό "αέρααααα"..... Όχι ακριβώς αέρα,δηλαδή πάρτα μωρή άρρωστη κι ετς. και εγω εχω ακουσει το "κορυφώνομαι" αυτο δεν σημαινει οτι η αλλη ηξερε τι ελεγε
pamelouketo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Υπερθεματίζω. Εκτός απ' το punchline, παίζει ρόλο και το timing. Ναι,εκτός αν πρόκειται για τη στάση-ροντέο,από πίσω και ελαφρώς ιππαστί,σκύβεις γλυκά στο αυτάκι και ψυθιρίζεις: Πηδιέσαι καλύτερα απ' την αδερφή σου,αλλά είσαι απείρως πιό στενή και μετά χρομετράς πόσο θα κάτσεις "μέσα". μπλα-μπλα,έτσι,δεν παρεξηγιώμαστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις