humoraddict Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Oχι φίλε μου αυτό είναι το σύνθημα! όχι φίλε μου. Αυτό!
Alxnks Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οι γατόφιλοι θα με καταλάβουν. Γιατί μόνο οι γατοφιλοι? Κι εγώ με το σκύλο μου το ίδιο κάνω...βέβαια μιας και ειναι κάπως τεράστιος ( LINK ), βάζω όλη την παλάμη. Έχει πλάκα το πόσο ξενερωνει και προσπαθεί να "φτύσει" το χέρι μου Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2012 από Alxnks
spacefart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 γουσταρεις? <μπηκε πριν.. η φωτο εννοωντας.. απο την xri_ni>
green gordon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 γουσταρεις? <μπηκε πριν.. η φωτο εννοωντας.. απο την xri_ni> Γουσταρει white power
stavi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 γουσταρεις? <μπηκε πριν.. η φωτο εννοωντας.. απο την xri_ni> α σόρυ.. δεν το είδα γιατί δεν κοιτάω πολύ εδώ,,, έχει όμως πολύ ενδιαφέρον τωρα που το βλέπω.. αλλά που να βρεις χρόνο να τα δεις όλα... όπως έχει πει κάποιος.. το ιντερνετ ειναι σαν να προσπαθείς να πιείς νερό απο τη μάνικα της πυροσβεστικής... too much Γουσταρει white power σόρυ ρε συ, δεν είδα ότι σας το έβαλε η Χριστίνα πριν. Σας άρεσε τουλάχιστον; εγώ μόλις το είδα είπα "αυτό είναι για τα παιδιά!!"
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 εγώ μόλις το είδα είπα "αυτό είναι για τα παιδιά!!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις