Nikosgiann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 1χρονος 2 χρονια 3 χρονια 5 χρονια ορυχειοσκαφη(minecraft) αυτο το gif
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα να μου πεις στο gay OS X είναι Χεχε. Αυτά τα πικάντικα μου αρέσουν! "Οι πραγματικοί άντρες, τον θέλουν τον υπολογιστή να βρωμάει ιούς και κολλήματα, όχι αηδίες. Α-τς!" Toufas, αυτό το βιντεάκι ήταν το πρώτο που είδα ποτέ στο ίντερνετ. 1997 νομίζω.
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Οχι παιδια ειναι καινουριο το ειδα σε ενα site που λατρευω On topic:
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 1χρονος 2 χρονια 3 χρονια 5 χρονια ορυχειοσκαφη(minecraft) αυτο το gif και τιτανομεγιστοτεραστια μαλακια.
Pantelwolf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Χεχε. Αυτά τα πικάντικα μου αρέσουν! "Οι πραγματικοί άντρες, τον θέλουν τον υπολογιστή να βρωμάει ιούς και κολλήματα, όχι αηδίες. Α-τς!" Ειμαι πραγματικος αντρας. σιχαινομαι τα μακ και τα θεωρώ υποδεέστερα των υπολοίπων λειτουργικών. Και γκεη. Ο υπολογιστής μου δε βρωμαει ιούς Ο υπολογιστής μου δεν κολλάει. Your argument is invalid
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ο υπολογιστής μου δε βρωμαει ιούςΟ υπολογιστής μου δεν κολλάει. Your argument is invalid Δεν ήταν αυτό το argument μου, αλλά είμαστε offtopic.
gnsX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 εχω mac και είμαι str8 αλλά manuel είσαι πολύ γλυκούλης,τι κάνεις αύριο κατά τις 7; να βγούμε να μιλήσουμε για "mac"
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 "...τα κορίτσια ξενυχτάνε μ'ενα μυστικό... ΟΟΟΟοοοοΟΟΟΟΟ... έτσι είμαι και'γω..."
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 οργανωθείτε μόνο...
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 γίναμε 3 mac-αδες manuel ψήσου για LAN Το δικό μου το mac (όπως έχω ξαναπεί) το έχει πλέον άλλο μέλος της ομάδας διαχείρισης του forum μια φωτό έτσι για να μην είμαι offtopic
pournaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ΥΓ ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να μεταφράζονται. Ίσα-ίσα Το οτι καποιες λεξεις, σε αλλη γλωσσα μεταφραζονται περιφραστικα, δε σημαινει κατι κακο. Το οτι καποιος ηλιθιος εγραψε τη λεξη μουτροπαλαμη, τι θελει να δειξει; Οτι πριν το ιντερνετ κανεις σε καμμια αλλη χωρα πλην αυτων που εχουν το facepalm δε χρησιμοποιουσαν αυτη την κινηση; Στα γερμανικα πως μετφραζεται; Στα Κινεζικα; Στα Ρωσσικα; Μεγιστη ηλιθιοτητα δεν ειναι το να μεταφρασεις, αλλα το να προσπαθησεις να μεταφρασεις με τον ιδιο αριθμο λεξεων (δεν το λεω για σενα, αλλα για την εικονα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις