Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οχι ειναι μια χαρα τα θελω γραμμενα στα ελληνικα εγω.
Freakster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οχι lol ομως, "γελώντας απεξω μου δυνατά".
skipperas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κάποια πράματα απλά δε μεταφράζονται.πως να το κάνουμε.ειναι ιεροσυλία. το κορυφαίο είναι στη νέα έκδοση των lion με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας.. hardware = υλισμικό και άλλα πολλά
sugata Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τα μεταφρασμένα meme/demotivationals παίζει να είναι το μόνο χειρότερο από το μεταφρασμένο OS/program... εξαίρεση στον κανόνα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κάποια πράματα απλά δε μεταφράζονται.πως να το κάνουμε.ειναι ιεροσυλία. το κορυφαίο είναι στη νέα έκδοση των lion με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας.. hardware = υλισμικό και άλλα πολλά ΥΓ ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να μεταφράζονται. Ίσα-ίσα
Jason13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ΥΓ ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να μεταφράζονται. Ίσα-ίσα ΤΙ ΜΟΥΤΡΟΠΑΛΑΜΗ;; ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν δουλευουν τα hotlinks απο εκει που το βαζεις.
Nephelia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Roads (αυτή πρέπει να ξαναμπήκε από την μαφάλντα νομίζω δεν είμαι σίγουρη ) Colorfull streets Ρουμανία Πολωνία,Poznan Chefchaouen,Μαρόκκο Buenos Aires,Αργεντινή Trinidad Κούβα :wub: (νομίζω την έχω ξαναβάλει αλλά τέσπα ) Guanajuato Μεξικό,άλλη μία πόλη που την έχουν ριμάξει τα καρτέλ ναρκωτικών :rolleyes: Burano Ιταλία ΥΓ ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να μεταφράζονται. Ίσα-ίσα αααααααααααααααααχαχχαχαχα μουτροπαλάμηηη αχαχχα έλεοςς ψόφησα αχαχχααααααααααααααααααααααααα
thomasG4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν δουλευουν τα hotlinks απο εκει που το βαζεις. fixed
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κάποια πράματα απλά δε μεταφράζονται.πως να το κάνουμε.ειναι ιεροσυλία. το κορυφαίο είναι στη νέα έκδοση των lion με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας.. hardware = υλισμικό και άλλα πολλά Το υλισμικό είναι το firmware.
status Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κάποια πράματα απλά δε μεταφράζονται.πως να το κάνουμε.ειναι ιεροσυλία. το κορυφαίο είναι στη νέα έκδοση των lion με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας.. hardware = υλισμικό και άλλα πολλά Hardware = υλικό Firmware= υλικολογισμικό. Τώρα να μου πεις στο gay OS X είναι, άρα, πάλι καλά να λες που δεν το μετέφρασαν στα καλιαρντά για ευκολία.;ρ Επίσης, όσοι μεταφράζουν meme στα ελληνικά είναι ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ.;ρ
gnsX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 κοιτάξτε την τελεία για καμια 10 sec κοιτάξτε στον τοίχο και ανοιγοκλείστε τα μάτια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης, όσοι μεταφράζουν meme στα ελληνικά είναι ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ.;ρ προσβάλεις αυτούς που είναι gtp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις