tsakonas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ο forever alone μαλάκας και η πουτάνα america .... true story.. όντως αυτοκτόνησε? μέγας βλάκας, κρίμα για τους γονείς...
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ο forever alone μαλάκας και η πουτάνα america .... true story.. όντως αυτοκτόνησε? μέγας βλάκας, κρίμα για τους γονείς... αγνωστο. Δεν εχω βρει κατι 100% σιγουρο παντως. Το αν ειναι βλακας ή οχι δεν μπορεις να το πεις. Δεν παιρνουν ολοι οι ανθρωποι ηνν απογοητευση με τον ιδιο τροπο.
slygeo87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το διάβασα από περιέργεια, όχι όλο προς το τέλος. Κάπου λέει ότι πίπωνε 3 αγόρια και ένας 4ος την δαχτύλωνε. Πονάει η κάρδια μου από το γέλιο.
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πόσο άθλια είναι η μεταφραση? παλαμομουρη ρε
Freakster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 το για πάντα μονος μου ηταν τοσο αποτυχημένο που βγήκε αστείο
sugata Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πάει στο διάολο, αυτό μεταφρασμένο δεν κακό.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 lol άσχετο άλλα οταν βλέπω χοντρά παιδιά μου 'ρχεται κατευθείαν στο μυαλό ο βασιλιάς τους:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Πάει στο διάολο, αυτό μεταφρασμένο δεν κακό. τα μεταφρασμένα meme/demotivationals παίζει να είναι το μόνο χειρότερο από το μεταφρασμένο OS/program...
Ntinaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τα μεταφρασμένα meme/demotivationals παίζει να είναι το μόνο χειρότερο από το μεταφρασμένο OS/program... αυτη η ανασυγκροτηση μου προκαλει εμετοστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις