PavelX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κι αν ναι,τί κέρδισε η ανθρωπότητα απ´ αυτή τη σύραξη; Την παραπάνω φωτογραφία.
Sellers Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ήθελα να ξέρω αν πράγματι μαζεύτηκαν όλα αυτά τα μυαλά για φωτογράφιση ή είναι μιά φωτοσουπιά. Κι αν ναι,τί κέρδισε η ανθρωπότητα απ´ αυτή τη σύραξη; Δεν είναι φωτοσοπ. Ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα συνέδριο και μετα βγηκαν και μια αναμνηστική.
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν είναι φωτοσοπ. Ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα συνέδριο και μετα βγηκαν και μια αναμνηστική. Ήταν να πάνε και ο Σελερζ με τον Λούσι αλλά ξεχάστηκαν στο τάβλι...
Sellers Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν να πάνε και ο Σελερζ με τον Λούσι αλλά ξεχάστηκαν στο τάβλι... Εκεί είμαστε. Δίπλα στον μαλάκα τον Σρέντιγκερ.
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εκεί είμαστε. Δίπλα στον μαλάκα τον Σρέντιγκερ. Αχ ναι ρε... τώρα τα είδα τα δύο τούβλα...
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 χω κι εγω μία τέτοια φωτογραφία με λίγο πιο σύγχρονους, αλλά εχθές το βράδυ φωτογραφιζα την πρώτη παρέλαση του mardi gras και δεν ξέρω τι να προτανεβάσω
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 χω κι εγω μία τέτοια φωτογραφία με λίγο πιο σύγχρονους, αλλά εχθές το βράδυ φωτογραφιζα την πρώτη παρέλαση του mardi gras και δεν ξέρω τι να προτανεβάσω σου πεταξε κανεις χαντρες ή τσαμπα τα εβγαλες εξω τα διδυμα? ειχα βαλει τις ζωγραφιες απο αυτο πιο παλια? Αν οχι, παρτε τα templates για τις σωστες φωτο στο facebook.
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ήταν να πάνε και ο Σελερζ με τον Λούσι αλλά ξεχάστηκαν στο τάβλι... Προσωπικά εγώ ελευθέρωνα τη γάτα του Σρέντιγκερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις