Marria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μονη της...? Who cares... εμενα το μαλλι της μου αρεσε
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Who cares... εμενα το μαλλι της μου αρεσε κι εμενα! χθες το εκανα μωβ και παλι θελω να το γυρισω στο κοκκινο, πανω που βρηκα την τελεια αποχρωση και μου λεγαν ολοι ποσο τελεια μου παει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 κι εμενα! χθες το εκανα μωβ και παλι θελω να το γυρισω στο κοκκινο, πανω που βρηκα την τελεια αποχρωση και μου λεγαν ολοι ποσο τελεια μου παει. Για μωβ χρωμα στο λεγανε αυτο?
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για μωβ χρωμα στο λεγανε αυτο? οχι για το κοκκινο, αν και το μωβ επισης ειναι ωραιο.
spacefart Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 μπορουμε να εχουμε μια φωτο απο το μαλλι να δουμε την μωβ αποχρωση?
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχω τωρα αλλα η βαφη που χρησιμοποιησα ηταν αυτη http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/feria/p48-pure-purple-power.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις