arstmouz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Πρόσφατα αγόρασα έναν OCZ VERTEX 2 2,5 για να αντικαταστήσω τον αργό "σαν χελώνα" 250άρη σκληρό που είχε το macbook pro 13 μου (mid 2009) απο τη μαμά του, για να τρέχω το λειτουργικό και ίσως βάλω και τα windows για τις εφαρμογές που δεν τρέχουν σε mac. Επίσης αγόρασα και τη θήκη για να εγκαταστήσω έναν δεύτερο σκληρό με αφαίρεση βέβαια του optical drive που θεωρώ πλέον άχρηστο. Το σκέφτομαι να βάλω έναν momentus xt 500gb ή έναν απλό wd scorpio black 750gb σαν δεύτερο για αποθήκευση των δεδομένων μου. Η ερώτησή μου είναι μπορώ να κάνω raid 1 με δύο διαφορετικούς δίσκους (κάνοντας ένα partition στον δεύτερο δίσκο με τα ίδια gb με τον πρώτο δίσκο);
biomecanoid Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Για να κανεις raid θες σκληρούς ίδια χωρητικότητας / make / model για να εχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς βεβαια να κανεις raid και με ανόμοιους σκληρούς αλλα ο μεγαλύτερος σε χωρητικότητα σκληρός θα χάσει τα extra GB που εχεισε σχέση με τον πιο μικρό και έτσι δεν νομίζω να το θες. Επίσης το raid δεν γίνετε σε επιπέδο partition είναι σε άλλο level πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα