giostau Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα, μετά από μια διαδρομή είδα ένα σημάδι στο αμάξι μου (γρατσουνιές στην πίσω δεξιά πόρτα/φτερό), το οποίο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν υπήρχε όταν ξεκίνησα... μου φαίνεται 100% ότι είναι από επαφή με άλλο αμάξι... στο παρκάρισμα δεν έγινε, άρα μάλλον σε κάποιο από τα στενάκια που κινήθηκα ακούμπησα κάποιον... το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβα πού έγινε, οπότε και φυσικά δε σταμάτησα... (πώς γίνεται να χτύπησα κάτι και να μη το κατάλαβα δε ξέρω, αλλά μόνο αυτό μπορώ να υποθέσω...) τι μπορώ να κάνω τώρα; η ζημιά σε μένα είναι πολύ επιφανειακή (μόνο γρατσουνιές, όχι παραμόρφωση), άρα φαντάζομαι και στον άλλο το ίδιο, αλλά δε θεωρείται εγκατάληψη το ότι δε σταμάτισα; Υπάρχει περίπτωση να έχω τρεξίματα; Μπορώ να κάνω κάτι εκ των υστέρων; (το να κάνω πάλι τη διαδρομή που έκανα και να τσεκάρω, δε παίζει, ήταν αρκετά μεγάλη και μπλέχτικα κιόλας σε στενά, οπότε δε τη θυμάμαι ακριβώς...) ευχαριστώ!
Dimitris362 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 πολυ αγχος για το τιποτα. το πιθανοτερο εαν οδηγας μονο εσυ το αυτοκινητο και δεν το πηρε καποιο αλλο μελος της οικογενιας και στο εκανε, να στο εκανε καποιος αλλος οταν ησουν παρκαρισμενος. ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολο να γινει ενω οδηγας και να μην το αντιληφθείς. δεν ειναι περιεργο ομως το να παρεις το αυτοκινητο και να μην προσεξεις οτι το ειχε. Εμενα μια φορα πηραν τις πινακιδες απο το αυτοκινητο, μαζεψε την κληση ο αδερφος μου και δεν το προσεξα, και εκοβα βολτες χαλαρος μεχρι π πηγα να παρω κατι απο το πορτπαγκαζ και το ειδα.
giostau Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 λες ε; πιστεύω ότι θα το πρόσεχα αν είχα το σημάδι... το θέμα είναι ότι τη διαδρομή την έκανα με τρελά νεύρα λόγω δουλειάς, οπότε δε το αποκλείω απλά να ήμουν στον κόσμο μου και να μη το κατάλαβα... μακάρι να έχεις δίκιο πάντως και να μη τρέχω... καλά κι εσύ τις πινακίδες δεν είδες; πώς το κατάφερες; ευχαριστώ για την απάντηση και το κουράγιο!
kage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 πρεπει να σαι απο τους λιγους που σκεφτονται ετσι... βεβαια εφοσον ειναι επιφανειακο βγαινει με αλοιφη-αλοιφαδορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα