Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα ναι μαν ,εγω δεν εχω καμια σχεση παντως με "θεραπειες" ουτε οφελος αμεσο/εμεσο εχω.

apd453 εγω δε θα τα εδινα με τιποτα,ουτε ασχολούμε με τετοια θεματα, εσενα αν το εκανε ο αδερφος σου πχ δε θα σε ενοιαζε;...Το θεμα δε ξερω αν πρεπει καπια στιγμη να αναρτησω καπου αναλυτικη αποδειξη,μπορει να φαω καμια μηνυση κτλ.

Δημοσ.

Ενταξει freedubus αν νομιζεις οτι εισαι εξυπνος τωρα οκ,μαλλον τρολ εισαι.

Παντως προσοχη και στα διαφορα sites προσφορων εχουν τετοια τεστ. Παντως εχει μεγαλο ενδιαφερον και ερευνα απο ψυχολογικής πλευράς το θεμα.Πως πειθονται τοσο ευκολα τοσοι ανθρωποι.

Απορω πως επιτρεπουν να παρουσιαζουν πχ εξοικονομητες ενεργειας σε σοβαρες εκθεσεις ECOTEC πχ αυτη που γινεται καθε χρονο και πηγαινω που πανε σοβαρες εταιριες με φωτοβολταικά και ειναι διπλα εταιριες με μαγνητακια κτλ! Παντως βλεπω μια ταση να πανε ολα σε επιπεδο νετρονιων ,πολωσης κτλ μαλλον για να μη ρωτησεις τιποτα παραπανω γιατι λιγοι ξερουν φυσικη.

Δημοσ.

Ενταξει freedubus αν νομιζεις οτι εισαι εξυπνος τωρα οκ,μαλλον τρολ εισαι.

Παντως εχει μεγαλο ενδιαφερον και ερευνα απο ψυχολογικής πλευράς το θεμα.Πως πειθονται τοσο ευκολα τοσοι ανθρωποι.

Σου προτείνω στη φάση που είσαι τώρα να διαβάσεις το εξαιρετικό βιβλίο του Michael Shermer, "Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σε παράξενα πράγματα; - Ψευδοεπιστήμη, προλήψεις και άλλες πλάνες του καιρού μας", Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, 2004.

Δημοσ.

Καλα οτι καθησες και εκανες ελεγχο στο τι στελνει το μηχανημα το θεωρω και παλι πολυ. Αν ο αλλος ειναι στοκος και πιστευει οτι υπαρχει μηχανημα που κανει παπαδες, ε καλα ας παθει και να του φανε ολα τα λεφτα οι εξυπνοι, μπας και μαθει ποτε να μην κανει χαζομαρες.

Δημοσ.

Freedubus οκ θα το εχω υποψην μου.

Toufas,ενταξει δαπανησα 2 ωρες για ολα αυτα,αλλα ηθελα αποδειξεις οχι απλα διαισθητικα και βαση κοινης λογικής.Αλλα απο οτι φαινεται αυτες οι αποδειξεις δεν αρκουν...

• Moderators
Δημοσ.

δηλαδη κακο ειναι να μας ενημερωσει για το οτι υπαρχουν οι παπαριες? ενα θεμα ανοιξε το παιδι και μη το αναλυουμε τοσο πολυ. εκτος αν ειναι ρητορικο το ερωτημα σου

οπως πχ παλαιοτερα εγω ειχα ανοιξει θεμα για την αλλη παπαρια που ακομα διαφημιζεται στη τηλεοραση. τη συσκευη που βγαζει οζονισμενο νερο και καλα (αλλη ιστορια αυτη ας μη τη συζητησουμε καθολου ας μεινουμε εντος θεματος)

Ο OP όμως θέλει να πείσει τους δικούς του ότι έκαναν μαλακία που το αγόρασαν, εκτός από το να προϊδεάσει εμάς. Κι εγώ έχω δύο γνωστούς που θέλουν να αγοράσουν το σούπερ γιλέκο, αλλά δεν μπαίνω ΚΑΝ στη διαδικασία να τους αποτρέψω. Έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω (βγαίνει Skyrim, Barman και Mario Land, δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και μαζί τους:Ρ)

Δημοσ.

Αλλο και αυτο με το γιλεκο καπου θα χρησιμευει μαλλον* ,αλλα 100% δε κανει αυτα που λεει ο ταρζαν. Ειδικα κατι πειραματα που εκανε στην TV ηταν για γελια.

Δημοσ.

Λέγεται θρησκεία. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους πείσεις, ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποια σοβαρή ασθένεια και κατά συνέπεια ο φόβος του θανάτου. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου θα ήταν να τους αφήσω στην ησυχία τους, διότι τώρα πλέον έχουν δώσει τα χρήματα στον απατεώνα, άσε τους τουλάχιστον στην πλασματική ικανοποίησή τους.

Η απορία μου είναι, όταν άκουσες ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο, δεν προσπάθησες να τους αποτρέψεις. Όχι βέβαια ότι θα κατάφερνες και πολλά με τέτοιο είδος ανθρώπων (το οποίο είναι η πλειοψηφία δυστυχώς), απλά το έχω σαν απορία.

Δημοσ.

Οταν το ακουσα δεν ειχα επιχειρηματα εναντίων. Δλδ ποιο πολυ μετρα ο λογος ενος κομπιουτερα απο γιατρους που το χρησιμοποιούν και πολλοι απο αυτους δουλευουν σε δημοσια κ κρατικα νοσοκομεια;;

Δεν μου καθοταν καλα σαν ιδεα αλλα ειχα μια ελπιδα οτι κατι ελαχιστο μπορει να κανει δλδ εστω 1% απο αυτα που λεει. Μολις ειδα τα video παρουσιασης καταλαβα οτι πολλα που λεει δε στεκουν τεχνικά τουλαχιστον.Υπαρχουν και στο ιντερνετ παντως αυτα τα video. Θα μου πειτε οτι εχω κολήσει σε μια απάτη ενω υπάρχουν 10000000000000^99999 γυρω μας. Συμφωνω αλλα ισως και σε αυτο να γινει κατι ,κατι ειναι.

Ψαχνοντας λιγο ειδα πως εχουν φαει μηνυσεις διαφορες εταιρίες τετοιες αλλα το δικαστηριο τους αθωωνει διοτι πολλοι γιατροί στελνουν επιχειρηματα υπερ της αποτελεσματικοτητας!

Δημοσ.

Απο κοροιδα και απατεωνες ο κοσμος μας αλλο τιποτα! Δες και εδω πως καποιο εβγαλαν εκατομμυρια Link.

Οταν υπαρχει ενα προιον που η λειτουργεία του ειναι ακατανοητη και ο αντιπροσωπος εχει τετρα-ψηφιο ποσοστο κερδους το ολοι τρεχουν να βρουνε τα κοροιδα. Τα οποια κοροιδα αυριο μεθαυριο θα κλαινε αλλα δεν τους φταιει κανενας. Οι συγγενεις σου μαλλον εχουν σκοπο να βρουνε αλλα κοροιδα να παρουν το 50ρι για αυτο το υπερασπιζονται τοσο πολυ.

Τεσπα, το μονο που θα μπορουσες ισως να κανεις και ειναι χρησιμο ειναι ανωνυμα να δωσεις τα δεδομενα που εβγαλες στα blogs κτλ. Μονο τα αληθινα δεδομενα και οχι αποψεις δικες σου. Αμα ειχες προσωπικη ζημεια θα μπορουσες ισως και δικαστικα να πας αλλα δεν αξιζει αφου τα φραγκα δεν ειναι δικα σου.

Δημοσ.

Lary King ? χεχε

Πολυ μεγαλο hoax αυτο που ειπες! Καλα μη το λες υπαρχουν ανθρωποι που το πιστευουν χρονια και ειναι ανωτατης εκπαιδευσης. Παντως οτι και να τους ειπα τελικα κατεληξαν πως ειναι θαυμασιο προγραμμα και οτι εχει παρα πολλα μεσα, και οτι δεν ισχυουν αυτα που λεω. Εξαλλου τους εβγαλε θεραπεια που τους ειχαν προτεινει πριν απο λιγες μερες ακριβως ιδια σχεδον.Ενα αλλο επιχειρημα ειναι πως διαολο καθησαν και βαλαν οτι φαρμακο κτλ υπαρχει πανω στη συσκευη; Εχει μια βαση με 350.000+ ονοματα σκευασματων οτι φανταστεις.Και που βρηκαν φαρμακα χημειοθεραπειας και ολα αυτα;Απλα μια λιστα εχει της πλακας με τυχαιο encoding πολλα πραγματα. Το αστειο ειναι οτι λεει οτι πρεπει να γινεται μια φορα ανα μηνα γιατι μετα ειναι λαθος αφου σε θεραπευσε η συσκευη και το κυτταρο σου εχει κρατησει συχνοτητες και θα βγαλει λαθος.

Ισως φτιαξω ενα document με αναλυση αλλα δεν ξερω τι θα κανω.Το κακο ειναι πως υπαρχουν πολλες τετοιες συσκευες και για τις αλλες δεν εχω επιχειρημα μπορει απλα να πουνε α αυτη ειναι μουφα απλα. Και ανωνυμα να το βαλω με βρισκουν ευκολα αν θελουν.Δεν ξερω αν με παιρνει να κανω κατι τετοιο,γιατι ουτε χρονο εχω ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Καποτε ηθελα να κανω ενα ποστ με της 5 μεγαλυτερες απατεονιες που συναντησα στην ζωη μου αλλα βαρεθηκα. Ιδιαιτερα οταν βλεπω ατομα ακομα και σημερα να την πατανε με τα βραχιολακια, ατομα μορφωμενα και επιστημονες.Γενικα τελικα δεν αξιζει να ασχολησαι, κοιτας μονο τον πισινο σου και ασε τους αλλους να σπαταλανε.

Παντος δωσε ενα λινκ απο την συσκευη ή καποια παρομοιοα.Εχω περιεργεια να δω τι υποσχεται γιατι ποτε δεν εχω ακουσει για κατι τετοιο. Η θεραπεια που λες μπορει απλα να προερχεται απο μια στατιστικη ερευνα ανα ηλικιες για το τι προβληματα εχει καποιος. Πχ αν το μηχανημα βγαζει θεραπειες για προβληματα ιδια με αυτα που αναφερονται στις πωλησεις των οζονομηχανων η αλλων τετοιων μαραφετιων. Πχ μια θεραπεια για πονοκεφαλους η πονους στον αυχενα θα επιανε σε πολλους ανω των 30. Η μια θεραπεια για καουρες σε 40ρηδες κτλ. Δωσε λιγες λεπτομερειες για τι θεραπειες μαντεψε!

Δημοσ.

δωστε κανα λινκ να δουμε τι μλκ ειναι αυτη που κοστιζει 10.000ε+ !!!!!!

στα all time classic απατεωνιες ειναι οι μαγνητες για βενζινη,εξοικονομητες ρευματος,βραχιολια,νανοβιοτεχνολογια(γιλεκα κτλ).ο λογος ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να οριστουν σαν απατη γι αυτο κυκλοφορουν ακομη!

π.χ. στους εξοικονομητες ρευματος ενας εισαγγελεας τα εβγαλε απατη αφου στην ουσια δεν οφελουν την τσεπη καταναλατων αλλα και τι εγινε ακομη τα πουλανε...

---

αν θες να προσφερεις μπας και γλυτωσει κανενας ερημος μπορεις να φτιαξεις το ρεπορτ και να το στειλεις σε ινκα,γγ καταναλωτων κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...